2024. április 19., Emma

Vélemény

#Mirkóczki Ádám #keresztes zoltán #infláció #drágulás #kommentbőlcikk

Ezt nem láttuk jönni: Mirkóczki megvédte az orbáni gazdaságpolitikát és az inflációt

Csarnó Ákos 2022.11.29. 17:37

Azt az önkormányzati képviselőt vonta kérdőre, akivel az elsők között rúgták össze a port.

 

Keresztes Zoltán önkormányzati képviselő (Momentum), aki egyben az egri elkerülő út biztosa is (múltkor pl. egy enyhén bizarr videót is bemutatott, amiben Oroján Sándor képviselővel (Fidesz, frakcióvezető, szintén elkerülőút biztos) beutazták az elkerülő út nyomvonalát) posztolt egyet a közösségi médiában.

 

Egy, a  helyi politikában nem fajsúlyos de kb. mindenki által ismert helyzetre hívta fel egy ártatlannak tűnő posztban a követői figyelmét, miszerint drámai mértékű a drágulás:

„Egy 20 dekás vaj 1600 forint. Őrület. Hogy fizetik ki ezt az emberek?” – teszi fel a kérdést és még lamentál kicsit a kormány gazdaságpolitikájáról.

Egy ilyen súlyú politikusi poszttól nem várná az ember, hogy komolyabb hullámokat vet, de Mirkóczki Ádám polgármesternek sikerült elérni ezt, ugyanis

Te meg mindent megszavazol a Fidesznek, hogy elintézzék a várost! Inkább ezt magyarázd meg a választóidnak… – kommentben próbálta elterelni a képviselő mondandóját.

 

Régen láttunk már tiszta példáját a trollkodásnak és a terelésnek, de legalább tisztább a kép, hogy Mirkóczki Ádámnak ki van adva a parancs: minden pillanatban, minden felületen – már ami megmaradt neki – a Fidesz és a NER politikáját kell védenie. Külön sajnálatos, hogy a drágulásról végül egy szót sem szólt.

 

Az már csak egy keserű körülmény, hogy a nyíltan Pajtók Gábor fideszes országgyűlési képviselővel együtt mozgó polgármester a nyíltan a Fidesszel együtt mozgó önkormányzati képviselőt kéri számon.

 

További nyalánságokért ide idézzük a képviselő posztját:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló