Gasztro
Gombosi Pálinkafőző szakmai napja: tapasztalatcsere és technológiai fejlődés a hazai pálinkaiparban
| Csarnó Ákos
A magyar pálinka hagyományosan a nemzeti identitás egyik meghatározó elemét képezi, és ennek megőrzése mellett folyamatosan zajlik a technológiai fejlődés is. Ennek jegyében rendezte meg Gombosi Pálinkafőző szakmai napját, melyen három magán pálinkafőző tulajdonosa vett részt, Cél a tapasztalatok cseréje, a technológiai lehetőségek fel...
Gombosi Pálinkafőző sikert aratott a Békéscsabai Kolbászfesztiválon
| Csarnó Ákos
Az idei év egyik legkiemelkedőbb eseménye Békéscsabán a hagyományos Kolbászfesztivál volt, amely már évek óta a régió egyik legnépszerűbb gasztronómiai rendezvénye. A fesztivál ideje alatt a helysz...
Októberben minden az Egri Bikavérről szól: kulturális és gasztronómiai programokkal várja az érdeklődőket az Egri borvidék
| Csarnó Ákos
Az Egri Bikavér Ünnepi Napok programsorozat október 16-26 között számos eseménnyel várja az érdeklődőket, melynek középpontjában Eger és az Egri borvidék kulturális kincse és egyedi értéke, az Egri...
Pizza Hut nyílik az egykori Dobos cukrászda helyén Egerben
| Csarnó Ákos
Egy nemzetközi vendéglátó márka érkezik Egerbe: hamarosan megnyitja kapuit a Pizza Hut – adta hírül az Egrinapok.hu. Az étterem a Széchenyi István utca 6. szám alatt, az egykori Dobos cukrászda épü...
Ismét egy bezárás: 44 év után Eger ikonikus étterme, a Cherry is becsukta az ajtót
| Csarnó Ákos
Egy korszak zárult le Egerben: októbertől bezárta kapuit a város egyik legismertebb vendéglátóhelye, a Cherry étterem. A Széchenyi utcán működő étterem 44 éven át volt a helyiek és a turisták kedve...