2024. április 25., Márk

Eger ügye

#egerplusz #eger #zene #buli #bolyki pincészet és szőlőbirtok #szórakozás #hello eger

Metzker Viktória és Dzsúdló a Feszt Eger nélkül is fellép a Bolyki-völgyben

Kovács Dávid 2022.05.25. 11:57

Hello Eger névvel rendezik meg a Feszt Eger light kiadásának light kiadását.

 

Nem sokkal azután, hogy a szervezők bejelentették, idén sem lesz Feszt Eger, kiderült, hogy milyen előadók lépnek majd fel a lefújt buli helyszínén, a Bolyki-völgyben.

feszteger
Mulat az ifjúság a Bolyki-völgyben (Fotó: Feszt Eger / Facebook)

Mint ismert, a júniusi, light változatban megrendezni kívánt esemény húzónevei Geszti Péter, a Blahalouisiana, a Supernem, a Belga, Krúbi, Dzsúdló, valamint a Paddy and the Rats és a Mystery Gang lettek volna. Hétfő este azonban a szervezők arról posztoltak a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán, hogy rossz ötlet volt nekifutni a bulinak, mert szűkös anyagi forrásokból, rövid idő alatt kellett volna összehozniuk a háromnapos eseményt. Ráadásul az egriek sem voltak elragadtatva a zenei felhozataltól, aminek kommentek formájában hangot is adtak a közösségi médiában.

Látva a rengeteg negatív, csalódott és sokszor nagyon bántó kommentet, mi is egyre kedvetlenebbek, elkeseredettebbek és csalódottabbak lettünk. Be kell látnunk és ki kell mondanunk, hogy minden jó szándékunk ellenére, nem volt jó ötlet a Feszt!Eger Light, mert máshoz szokott a Feszt!Eger közönsége, ennek pedig sajnos sokan kíméletlenül hangot is adtak

– írták a bejegyzésben.

 

A szervezők a bejelentés szövegében azt is elhintették, hogy bár a Feszt Eger elmarad, július első hétvégéjén nem marad azonban program nélkül a Bolyki-völgy, helyettesítőprogram várja a bulizni vágyókat. "Egy színpadon mégis fellépnek az elektronikus zenei élet képviselői, de erről már a szervezőktől kaptok majd több infót" – írták.

 

Kedd este aztán létrehoztak egy "Hello Eger" nevű Facebook-oldalt és -eseményt, amelyből kiderült, hogy kikre lehet majd szórakozni Gesztiék és a többiek helyett június 3-án és 4-én, azaz jövő pénteken és szombaton, a Bolyki-völgyben.

 

Közzétette: HELLO EGER – 2022. május 24., kedd

 

A programot elnézve az derül ki, hogy főleg a Feszt Eger másodlagos helyszíneinek szánt WorldIsMine és LightsOff színpadok programjából áll össze a műsor: jön például Metzker Viktória, Szecsei, Jackwell, StrongR, KatapultDJ és Elektra. A nagyszínpadosok közül pedig a Valmart és Dzsúdlót sikerült berántani. A jegyárakról egyelőre nincs infó.

 

Akinek segítségre van szüksége, ez a Valmar és Szikora Róbert közös száma:

 

 

Ez pedig Dzsúdló:

 

 

A legutolsó Feszt Egert 2019-ben tartották, a szervezők 2020-ban, 2021-ben és idén is lemondták a bulit.

 

 

(Indexkép: Metzker Viktória / Facebook)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló