2022. szeptember 25., Eufrozina Kende

Eger ügye

#zene #fesztivál #bolyki pincészet és szőlőbirtok #szórakozás #feszt eger

Lehullott a lepel a Feszt Eger idei féllépőiről

Kovács Dávid 2022.05.20. 11:56

A szervezők két év kihagyás után "light" változatban tervezik visszahozni az egri fesztivált a Bolyki-völgybe. Beestek a nevek is.

 

Frissítés(05.24.): Néhány nappal a fellépőkről szóló bejelentés után a szervezők közölték, hogy mégsem tartják meg idén a fesztivált. Hogy a döntésüket mivel indokolták, azt ebben a cikkünkben írtuk meg.

Eredeti cikkünk:

 

Összeállt a Feszt Eger idei fellépőlistája és menetrendje: az egri zenés esemény három napja alatt kb. húsz fellépő áll majd a közönség elé összesen két színpadon.

 

Eddig csak annyit tudhattunk, hogy a koronavírus-járvány miatt az elmúlt két évben elmaradt fesztivál "light" változatban tér vissza, illetve egy ideje már az idei esemény pontos dátuma is ismert volt: június 2-től 4-ig megy majd a buli a fesztiválnak a 2014-es indulás óta otthont adó Bolyki-völgyben.

 

Mennyire király!!! ⭐️😇🤩🥳 Végre #fesztegerezünk 💫 Osszátok, gyertek, bulizzunk végre együtt idén Eger egyik legszuperebb...

Közzétette: Feszt Eger – 2022. május 16., hétfő

 

A Feszt Eger Facebook-oldala a programot illetően egyelőre még csöndes, a honlapjára viszont már felkerültek a fesztivál fellépői, a "Programok" menüpont alatt pedig már – napokra bontva – a pontos menetrend is elérhető.

Az első nap (csütörtök) húzónevei a Paddy and the Rats és a Mystery Gang lesznek, a másodikon (pénteken) a Supernem után Dzsúdló és Krúbi buliztat, a zárónapon (szombaton) pedig előbb a Belga, majd Geszti Péter és a Blahalouisiana csinálja majd meg a hangulatot.

A fentieken túl elektronikus zene is lesz a fesztiválon: jön Newl, Metzker Viktória és Spigiboy, illetve DJ-verseny is lesz az egyik kisebb színpadon.

 

A háromnapos bérlet elővételben 11.990 forintba, a helyszínen pedig kereken 15 ezer forintba kerül. A csütörtöki napijegy elővételben 3490, míg a pénteki és szombati 5990 forintba fáj. Ezek mellett after és vip jegyeket, illetve bérleteket is lehet venni, minden részlet megtalálható a fesztivál honlapján.

 

A legutolsó Feszt Egert 2019-ben tartották, az aftermovie-ját itt lehet megnézni:

 

 

 

(Indexkép: Feszt Eger / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló