2022. október 4., Ferenc

Eger ügye

#egerplusz #eger #felújítás #óvoda

Megújul az óvoda az egri Nagyváradi úton

Barna Benedek 2022.08.11. 13:47

Új tetőt kap az épület, és belül is zajlik felújítás.


Megújult ovi várhatja a gyerekeket a Nagyváradi úton – számoltak be Eger hivatalos közösségi oldalán.


A felújítással kapcsolatos, csütörtök délelőtt tartott sajtótájékoztatón elhangzott: 8 millió forintból kap új tetőt az Egri Kertvárosi Óvoda Gyermekkert Tagóvodája, a munkát az Egri Közszolgáltatások Városi Intézményének (EKVI) munkatársai végzik. 

 

Emellett a belső térben új pvc padlót helyeznek el, ajtókat cserélnek, festenek, zuhanyzót alakítanak ki. Az udvaron két új játékelemet, alattuk pedig ütéscsillapítót helyeztek el – mondta el ifj. Sós Tamás, a hármas körzet képviselője, hozzátéve: a Nagyváradi úti illetve még két lajosvárosi óvoda felajánlás keretében szobanövényekkel is gazdagodik.

 

 

Földvári Győző, az Eger intézményi ügyeket felügyelő tanácsnok a helyszínen emlékeztetett: több intézményben folyik jelenleg fejlesztés, így például megújul az Idősek Berva-völgyi Otthonának konyhája, megvalósul az óvodák kamerarendszerének kiépítése vagy a csoportszobák klimatizálása.

 

 

(Indexkép forrása: Eger Város Hivatalos Oldala)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló