2022. december 2., Melinda Vivienn

Eger ügye

#egerplusz #eger #óvoda #klíma

Újabb óvodai klímaberendezések kerülnek a helyükre Egerben

Barna Benedek 2022.07.14. 18:36

Folytatódik a városi óvodák tavaly elkezdett klimatizálása.

 

Ahogy azt portálunk is megírta, tavaly az egri közgyűlés döntése nyomán elkezdték a város óvodáinak klimatizálását, hogy elviselhetőbbek legyenek a meleg napok az intézményekben. Az elmúlt évben összesen 12 darab klímaberendezést szereltek be, idén pedig újabb 21 készüléket telepítenek az óvodákban.

 

Farkas Attila alpolgármester a közösségi oldalán adta hírül, hogy a héten elindult az újabb klímaberendezések beszerelése, amely a város hivatalos oldalán közzétett hirdetmény alapján várhatóan augusztus közepéig fog eltartani.

 

A fejlesztésre az idei költségvetésben közel 7 millió forintot különítettek el. Az alpolgármester a városi tévének nyilatkozva elmondta: a cél az, hogy a város 17 óvodájában intézményenként legalább két csoportszoba klimatizálva legyen. "Bízunk abban, hogy ezzel a fejlesztéssel egy kicsit komfortosabbá tudjuk tenni az óvodai hétköznapokat" – tette hozzá.

 

 

(Indexkép forrása: Farkas Attila Facebook-oldala)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló