2024. június 23., Zoltán

Eger ügye

#rendőrség #mirkóczki ádám #parkolás #közlekedés #parkolóház #evat #házkutatás #szűcs tamás

Házkutatás volt az EVAT Zrt. irodáiban és a vezérigazgató magánlakásán is!

Csarnó Ákos 2023.01.31. 14:53

Portálunkan közleményt juttetott el az EVAT Zrt. vezetősége, amiben azt írták, hogy a rendőrség házkutatást tartott az EVAT-nál. 

 

EVAT Zrt. vezetése teljes megdöbbenéssel áll a ma délelőtt cégünknél történt események előtt. A Szűcs Tamás vezérigazgatóval történt előzetes egyeztetés után a rendőrség nyomozó munkatársai kiszálltak cégünk Zalár utcai székházába, ahol az előzetesen megbeszélt egyeztetésen túl azonnali, helyszíni házkutatást tartottak.

Természetesen az EVAT Zrt. vezetői és minden kollégánk maximálisan együttműködött a rendőrökkel, a nyomozásukat minden rendelkezésükre álló eszközzel segítették és segítik ez után is.

 

EVAT ZRT.

Információink szerint ez nem volt elegendő, ugyanis a rendőrök Szűcs Tamás vezérigazgató magánlakását is átkutatták.

Kipattant a Katona téri parkolóház bezárása miatti botrány január elején, amikor a polgármesteri halogatásra való hivatkozással az EVAT a parkolóház üzemeltetését felfüggesztette. Így a Katona téri parkolóház bezárt január 11-én.

 

A bezárást követően komoly nyilatkozatháború bontakozott ki, aminek egyik fejezetében Mirkóczki Ádám polgármester kijelentette, hogy Szűcs Tamás helyében "nem aludna nyugodtan", és belső vizsgálatot rendelnek el a parkolóház ügyében. Az is elhangzott, hogy feljelentés is születik az ügyben. Valószínűleg ennek a folyamodványa a két házkutatás, holott a kérdéses hiányzó dokumentumok a polgármesteri hivatalban fellelhetőek voltak, mert azokat Szűcs Tamás elmondása szerint átadta Spisák György aljegyzőnek.

 

A Katona téri parkolóház ügyében írt cikkeinket ide kattinva olvashatják.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló