2022. szeptember 25., Eufrozina Kende

Eger ügye

#vásárlás #eger #aldi #kereskedelem

Egyedi akciókkal készül az egri üzletnyitásra az Aldi

Kovács Dávid 2022.04.26. 11:04

A nyitási katalógusból az is kiderül, hogy fest majd az üzlet belülről.

 

Csütörtök reggel hétkor megnyílik Magyarország legújabb és egyik legnagyobb Aldi-áruháza Egerben. A diszkonthálózat az első napokon egyedi kedvezményekkel igyekszik az üzletbe csábítani az egrieket (és a környékbelieket), a nyitási kedvezményeket pedig egy önálló katalógusban gyűjtötték össze.

 

Az üzletlánc honlapján elérhető kiadványból kiderül: a város új, Mátyás király út 138. szám alatti Aldija hétfőtől szombatig reggel héttől este kilencig, vasárnaponként pedig reggel héttől este hétig tart majd nyitva – vagyis nem nagyon kell majd az óránkat nézni, kényelmes lesz a vásárlás.

 

A nyitási katalógus szerint a nyitást követő napokban kedvező áron vásárolhatunk majd például egri borokat, felvágottakat, kesudiót, péksüteményeket, zöldséget és gyümölcsöt is. De köztudott, hogy az Aldi üzleteiben nem csak élelmiszereket kapni: az üzletlánc kedvezményesen árul majd nagyon sok minden más mellett kerti szerszámokat, hegesztőpajzsot, robotporszívót, hűtőszekrényt, aromadiffúzort, toronyventillátort, páramentesítőt, világító földgömböt és néhány ruházati cikket is.

 

A kiadvány utolsó oldalán egy sematikus térképet is találunk az egri egység elrendezéséről, amit az Egri Napok Blog szépen publikálásra készre forgatott, úgyhogy nekünk most csak meg kell mutatnunk a cikkünkben:

 

egeraldialaprajz-1536x1173

 

Az Aldi nyitási katalógusát pdf-formátumban itt lehet végigbogarászni.

 

 

(Indexkép: ALDI Magyarország / Facebook; a fotó nem az egri, hanem az egyik budapesti üzletben készült)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló