2024. július 20., Illés

Promóció

Ma már egy nap alatt megkaphatjuk az autóvásárláshoz szükséges összeget (X)

X 2024.06.25. 09:30

 

Ha autóhitelre van szükségünk, akkor több konstrukció közül is lehet választani. Az egyik legnépszerűbb ezek közül a lízing, ami számtalan előnnyel rendelkezik. Teherautó-vásárláshoz is igénybe lehet venni, a kért összeg pedig 24-48 órán belül megérkezhet a kijelölt számlára. Miért olyan előnyös a lízing?

 

 

Csupán három dologra van szükség hozzá

 

A Lizingo.hu oldalán is elérhető egy autólízing kalkulátor, amivel egyszerűen és gyorsan kideríthetjük, hogy pontosan mekkora törlesztőrészletre kell számítanunk az adott hitelösszeg és futamidő mellett. Természetesen az egyedi kalkulációhoz érdemes felvenni a kapcsolatot a szakemberekkel, hogy egy teljesen személyre szabott ajánlatot kapjunk. Alaphelyzetben az autólízinghez három tényezőt kell figyelembe venni.

 

Az első az autó kiválasztása, amely új és használt is egyaránt lehet. Utóbbi esetben maximum 17 éves lehet az igénylés időpontjában. Hazai vagy külföldről behozott járművet is választhatunk, közvetlenül a tulajdonostól vagy a kereskedőtől is vásárolhatjuk.

 

A lízing összege 2 millió és 100 millió forint között alakulhat. A második tényező az önerő. A minimum 20%, de általában 30%-kal fogunk találkozni. Ennek mértéke annak függvényében növekedhet, hogy pontosan milyen járművet választunk. Ha nagy értékvesztésű kategóriába tartozik, akkor az önerő 40% is lehet.

 

A harmadik szempont szintén legalább olyan fontos, mint a többi. Nekünk vagy a vállalkozásunknak hitelképesnek kell lenni. Az autólízing igénylője lehet magánszemély, egyéni vállalkozó, cég vagy egyéb szervezet is.

 

A jó hitelképesség szintén befolyásolhatja az önerő mértékét. Szerencsére az autólízing széles körben elérhető, így még az sem jelenthet problémát, ha készpénzben kapjuk a fizetésünket.

 

Miért előnyös az autólízing?

 

És miért jó, ha szakemberre bízzuk az ügyintézést? A profi lízing több előnnyel is rendelkezik a többi konstrukcióhoz képest. Új és akár 17 éves használt személyautóra és teherautóra is igényelhetjük. A futamidő 12 és 84 hónap között fog alakulni.

 

A hitelbírálat egyszerűsített, ami azt jelenti, hogy pár órán belül megkapjuk az eredményét. Az egész konstrukció biztonságos, forint alapú, fix kamatozású. Ha felkeresünk egy szakembert, akkor a hitelügyintézés díjmentes, valamint teljes körű lesz, hogy semmilyen kérdés ne maradjon megválaszolatlanul. Az autólízing CASCO biztosítás nélkül is igényelhető.

 

Több helyzetben is megoldást jelent

 

Az autólízingnek több változata is elérhető. Van zárt, illetve nyílt végű lízing is. A legnagyobb különbség a kettő között, hogy utóbbi esetében a lízingbevevő nem automatikusan lesz a jármű tulajdonosa, hanem egy alacsony összegű maradványértéken vásárolhatja meg a járművet..

 

Ha azonnal szükségünk van egy nagyobb pénzösszegre és van egy tehermentes autónk, akkor a visszlízinget érdemes megfontolni. Tulajdonképpen itt a saját autónkat fogjuk eladni a banknak, majd lízing formájában használatba venni úgy, hogy az értékének akár 80%-át is szabadon elkölthetjük. Továbbá motorlízing és teherautó lízing is elérhető.

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló