2021. május 6., Ivett Frida

Promóció

#szponzorált tartalom

Honlapkészítés saját kezűleg – Tényleg megéri?

Szponzorált tartalom [X] 2021.04.18. 19:37

Manapság nagyon sok ember szeretné a honlapját saját kezűleg elkészíteni. Ennek az az oka, hogy ezáltal rengeteg pénzt spórolhatunk meg, hiszen nem kell fizetünk a weboldalért. Vonzó opció, de valóban megéri így tennünk?

programmer-1653351_1280

 

Mik a szempontok?

 

Nagyon sok ember szeretne a weboldalkészítésbe saját maga belevágni. Ennek az az oka, hogy így tényleg olcsón juthatunk a weboldalhoz. A kérdés az, hogy megéri-e? Egy érdekes cikket olvashatunk ezzel kapcsolatban egy marketing ügynökség blogján: https://gremmedia.hu/weboldal-keszites-sajat-kezuleg

 

Ahogy a cikk is kiemeli, a legfőbb probléma az ilyen típusú megoldásokkal a minőség. A honlapkészítés is egy külön szakma, mint akármelyik másik. És ha nem jól csináljuk, akkor könnyen beleeshetünk abba a csapdába, hogy végül nem érünk el eredményt. A marketingkialakítások megfelelők? Hogyan fog a weboldal értékesíteni? Hiszen annak el is kell adnia valahogy, ami azért nem könnyű feladat.

 

Mi a leggyakoribb hiba?

 

A leggyakoribb hiba legalábbis véleményünk szerint az, hogy, aki így készít honlapot, többször annyit fog hirdetésre és marketingre költeni, mint azt kellene. Miért? Mert nagyon rosszak lesznek a konverziós arányok. Csupán a felhasználók egy picit hányada fog nálunk pénzt hagyni. Ezért a legtöbb ember sokkal többet fog bukni összesen, mint nyerni.

 

Tényleg jól szerepelnek a keresőben az egyedileg készített honlapok?

 

Az ilyen honlapok mindig a Google keresőjének a hatodik oldalán kullognak. Senki nem látogatja őket. Nem hoz pénzt a tulajdonosnak, mert a Google keresőmotorjainak nincs beállítva megfelelően technikailag. Ennek pedig az az eredménye, hogy a vállalkozót nem fogják komolyan venni igazán.

 

Mennyibe kerül egy céges honlap?

 

Ennek a meggondolása nagyon relatív. Egy egyszerűbb bemutatkozó weboldal ára nagyjából 150.000 Ft a piacon, míg egy komplex funkciókkal ellátott weboldal ára körülbelül 300.000 Ft-nál kezdődik. De higgyük el, hogy megéri rászánni a fejlesztésre a költséget.

 

Konklúzió

 

Mindig gondoljuk meg jól, hogy milyen weboldalra ruházunk be. A kivitelező céget is jól meg kell választani. Mi úgy láttuk, hogy az idézett cikk szerzője remek honlappal rendelkezik, ezért vélhetően remek szolgáltatást képes nyújtani. A honlap tulajdonosa elérhető az alábbi címen.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló