2024. április 13., Ida

Promóció

Felejtsd el a hagyományos munkát - Íme, az online pénzszerzés legújabb módszerei 2024-ben! (X)

X 2024.02.25. 16:50

A legjobb ötletek az online pénzkereséshez 2024-ben

 

Valószínűleg nincs is Magyarországon olyan ember, aki ne gondolkodott volna el azon, hogy indít egy saját vállalkozást esetleg valami plusz kiegészítést keres a normál fizetése mellé. Sokan meg is valósítottak valami ilyesmit, de mi van azokkal, akik még csak az út elején járnak? Milyen megbízható internetes pénkeresés lehetőségek vannak, amik egy kis plusz mellékest adhatnak nekünk minden hónapban? Persze nem kell csak az internetben gondolkodni, de a modern technológia fejlődésével egyre több pénzszerzés online lehetőség van, amivel élhetünk.

 

 

Ez lehet akár használt ruhák eladása, TikTok videók készítése, saját készítésű 3D figurák értékesítése, fordítás, bármi, ami az online pénzkereseti lehetőség listánkra felkerülhet. A következőkben megnézzük milyen módokon, hogyan keress pénzt online 2024-ben.

Saját weboldal indítása

 

Valószínűleg nagyon sokak fejében megfordult már egy saját blog, weboldal indítása. És mielőtt legyintünk erre az online pénzkereseti lehetőség által biztosított bevételre, nézzünk csak körbe! Hány és hány ember üzemeltet olyan oldalt, amely neki a hobbija, és közben pénzt kereshet pénzért feltett vendégcikkekkel, a Google hirdetési hálózatával vagy akár szimplán vendéglinkek elhelyezésével. És ehhez aztán tényleg nem kell semmi más, csak egy laptop, egy jó ötlet meg elkötelezett és kitartó munka. A blogból való pénzszerzés online nem túl költséges vállalkozás, viszont nagyon sokáig tarthat, hogy tényleg elkezdjen termelni bevételt.

 

Oravecz Nóra mondta egyszer: „A blogok esetében gyakran bőven elég a sikerhez, ha erős véleményed van, és azokról a dolgokról is mersz írni, amelyekről más nem.”

Saját szellemi termék előállítása

 

Értékesíthetünk saját készítésű szellemi termékeket. Ezek lehetnek szimplán digitálisan elkészített képek, rövid elemzések, prezentációk, akár a saját kis ekönyvünk, készíthetünk zenei mintákat, feliratokat és így tovább. De újabb nagyszerű példa erre a bevételszerzése a receptek, étrendek, diéták, edzéstervek készítése és árulása.

Mert erre megint lehet legyinteni, hogy persze, de mégis hogyan - akár összekötve az egyes ponttal. Vannak akik hegesztős videókkal keresnek pluszpénzt, mások fotóikat árulják nagy, erre szakosodott platformokon. Ez egy megbízható internetes pénzkeresés lehetőség, de szintén elég sok időt igényelhet, mire kifizetődő lehet.

Értékesítés

 

 

Már legyártott és létező termékek továbbértékesítése egy nagyon egyszerű mód a megbízható internetes pénzkeresés tevékenységének, és sokféle formát ölthet.

       Akár gyűjthető tárgyakat vásárol és értékesít tovább,

       akár egy márka hitelesített forgalmazójává válik egy adott régióban,

       anélkül is elkezdheti a termékek értékesítését, hogy saját termékeket készítene.

Vagy ha van az emberben egy kis plusz kreativitás, tudás, tapasztalat, tönkrement termékeket is vásárolhat, majd ezek felújítása után értékesítheti őket. És akkor még arról nem is esett szó, hogy ma már tényleg percek alatt készíthet webáruházat valaki. Mondjuk ez a bevételszerzési pont elég költséges is lehet, de viszonylag gyorsan elkezdhet bevételt termelni.

“Sidegigs” azaz apró kis munkák

A fő munkánk melletti ilyen-olyan kisebb munkák a klasszikus módját jelentik annak, hogyan keress pénzt online vagy offline, miközben megtartod a teljes munkaidős állásunkat. Az online plusz bevételszerzési formák közé tartozik ebben a kategóriában az adatbevitel, az átírás, a virtuális asszisztensi munka vagy az adminisztratív feladatok elvégzése.

Ahogy vendégszakértőnk, Kollár Aladár rámutat, „elég sok platformon érhetőek el ilyen feladatok, és akkor még nem beszéltünk az ételkiszállítás vagy a sofőrködés feladatáról sem. Ezek ugyan nem online elérhető feladatok, de rengeteg ilyen lehetőségünk lehet.”

Sportfogadás

 

A MightyTips online sportfogadási felületén is láthatunk lehetőségeket a plusz bevétel szerzésére. Ez lehet szimplán az, hogy jól tippelünk és fogadásból szerzünk némi pluszpénzt. De lehet az is, hogy mi magunk kezdünk el tippeket adni és ha jól megy, rövidesen már pénzért is árulhatjuk őket. Aztán építhetünk affiliate oldalakat vagy írhatunk egyes meccsekről beszámolókat, cikkeket.

Ez egy mindenképpen említésre méltó terület, tekintve, hogy 2028-ig évente 7,8%-os növekedéssel számolnak a szektorban.

Podcast indítása

 

Az előrejelzések szerint 2024 végére a podcast-hallgatók száma világszerte több mint 500 millióra nő. A történetek, hírek és vélemények fogyasztásának ez a népszerű audioformátuma egyre jobban terjed. Ha valaki nagyszerű hanggal rendelkezik, szeret beszélni, és van valamilyen speciális ismerete vagy tudásköre, amit megoszthat, a podcasting remek módja lehet a pénzkeresésnek.

És megint visszatérve arra, hogy mennyire valóságos lehetőségek ezek, elmondható, hogy Magyarországon is egyre több és több olyan podcast érhető el, amellyel tulajdonosa képes pénzt keresni. Ne csak reklámokra gondoljunk, van olyan podcast, amelyik jelentős összeget kapott támogatói oldalakon keresztül.

Konkluzió

Ez csak néhány nagyon egyszerű és valószínűleg elég nyilvánvaló módja volt az online pénzkeresetnek 2024-ben, de igazából ha az embernek van egy jó ötlete és kitartása, elég gyorsan felépíthet valami olyat, amivel egy kis plusz bevételhez juthat.

„Nem az a kérdés, hogy fontos-e hinni magadban, hanem az, hogy hogyan?” (Csontné Nagy Noémi, a Business Blogger)

És még nem is merültünk alá az olyan opciókba, mint az online oktatás, a hangoskönyvek narrálása vagy éppen a dropshipping. Szimplán csak próbálkozni és nézelődni kell, mert kellő kitartással biztosan találni fogunk valamit, ami jól kiegészíti a havi bevételeinket.

 

(Szponzorált tartalom)

 

 

 

 

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló