2022. május 18., Erik Alexandra

Promóció

#szponzorált tartalom

Ezek a felfújható SUP-deszka legfontosabb kellékei!

Szponzorált tartalom [X] 2022.01.17. 20:40

A felfújható SUP-deszka sok-sok előnnyel bír, azonban nem szabad megfeledkezni a két legfontosabb kellékéről, a SUP-evezőről és az elektromos pumpáról sem. Miért elengedhetetlenek ezek? Mutatjuk!

par_felfujhato_supon_supshop

 

Felfújható SUP deszka - miért válaszd?

 

felfújható SUP-deszka leereszthető, illetve felfújható, azonban megfelelő minőségű anyagának és kialakításának köszönhetően remekül hasonlóan üzemel, mint egy merev SUP-deszka. A legnagyobb különbség, hogy mivel használat után leereszthető, ezért a tárolása is jóval egyszerűbb, helytakarékosabb. Egy SUP-deszkát ugyanis száraz, hűvös helyen érdemes tárolni, így mindenképp helyet kell szorítani neki otthonodban.

 

A tárolás mellett a felfújható SUP-deszka szállítása is jóval egyszerűbb, így akár nyaraláskor is egyszerűen elszállítható összehajtogatva a csomagtartóban, így a tengerparton is élvezheted egyedül vagy akár családoddal is a SUP-ozás örömét.

 

SUP evező - az elengedhetetlen kellék

 

A SUP-ozás egyik elengedhetetlen kelléke a SUP-evező, így felfújható SUP-deszka vásárlásakor érdemes ezzel együtt beszerezni. A SUP-evező tulajdonképpen nem más, mint egy különleges, hosszított kenulapát, így fogása is hasonló, illetve a hosszát magasságod szerint kell meghatározni. Ma már léteznek állítható méretű SUP-evezők is, így az evezőt nem csupán Te tudod használni, hanem akár más is.

 

A hossz mellett fontos még a SUP-evező súlya is, amely nagyban függ az evező anyagától és minőségétől. Ajánlott minél könnyebb SUP evezőt választani, ugyanis sok evezés után könnyen megfájdulhat a kezed egy nehéz evezőtől. Emellett fontos még a lapát mérete is, ugyanis ez is eltérő lehet SUP-evezőnként. 

 

Nem elhanyagolható megemlíteni, hogy létezik összecsukható SUP-evező is ma már, amely két- vagy akár háromfelé is szétszerelhető, majd összerakható, így jóval könnyebb tárolni és szállítani is.

 

Elektromos pumpa

 

A felfújható SUP-deszka előkészítéséhez a deszkát fel kell fújni, ami egy hagyományos pumpa segítségével hosszú folyamat lehet. Épp ezért javasolt beszerezni egy elektromos pumpát, amellyel akár pillanatok alatt készen is áll a SUP a használatra. Az elektromos pumpa kicsi, így a felfújható SUP-deszka mellett könnyen elfér akár egy megpakolt csomagtartóban is.

 

A felfújható SUP-deszka tehát remek választás, ha kevés hely van az otthonodban a tárolására, illetve ha gyakran szeretnéd szállítani, azonban ehhez van néhány kellék, amelynek beszerzése elengedhetetlen. Az elektromos pumpa és a megfelelő SUP-evező segítségével azonban gondtalanul élvezheted a SUP-ozás élményét szinte bárhol és bármikor!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló