2024. június 18., Arnold Levente

Promóció

Alakíts ki egyedi stílusú szobát egyszerű módon! (X)

X 2024.05.18. 09:32

 

Hallottál már a legújabb lakberendezési trendről? Ha még nem, eláruljuk, hogy milyen nagyszerű lehetőségeket rejt egy polisztirol falburkolat. Az ilyen falpanelekkel egyszerűen, gyorsan, és ami a fő, hogy költséghatékony módon tudsz egyedi stílusú szobákat létrehozni.

 

 

Mindegy, hogy a vintage hatást szeretnéd elérni vagy inkább a loft fogott meg jobban, a Kerma Design oldalán kapható Stikwall falpanel segítségével valóra válthatod az elképzeléseidet! Nemcsak beltéren, hanem a kültéren is alkalmazhatók ezek a dizájnos elemek. Cikkünkben bemutatunk pár tippet, mit lehet belőlük kihozni.

 

Famintás falpanelek

 

A leggyakrabban a famintázatú burkolatokat keresik az emberek, hiszen ez természetes hatású, és melegséggel tölti meg a szobát. A látvány lenyűgöző lehet, használhatod bárhol: nappaliban, hálószobában, étkezőben, előszobában, de még az erkélyen is!

 

A lambéria hatású Stikwall bordázott famintás falburkolat például csodás alap lehet egy vintage vagy egy rusztikus helyiségben. Tedd a falra az elképzelt módon, és látni fogod, mennyire megváltozik egy ilyen apró módosítással a szoba hangulata! Van kimondottan vintage deszka falburkolat is a Kerma Designnál!

 

A polisztirol falpanel könnyen tisztítható, így az sem baj, ha a gyerekek összefogdossák, a kutya vagy a macska hozzádörgölőzik. A felhelyezése is viszonylag egyszerű: ragasztó, mérőszalag, éles tapétavágó kés kell csupán hozzá.

 

A famintás falpanelek a skandináv stílusú berendezésekhez is jól passzolnak, de akár egy modernebb szobában is elképzelhetők – például valódi bőr bútorokkal.

 

Kőmintás falpanelek

 

A másik nagy kedvenc a kőmintás polisztirol falpanel, amely szintén sokféle lakásbelsőhöz passzol. Leginkább a loft és az indusztriális stílusú helyiségekben képzeljük el őket.

 

A kőmintás változatokon belül is többfélét találsz: vannak szürke, barna és színes verziók is – kisebb-nagyobb mintákkal. Ezek közül bármelyik kerülhet például az étkezőbe. Jól mutat mellette a faasztal, de a modern fémasztalokkal is dekoratív lehet így a helyiség.

 

És ahogy említettük: a Stikwall fali panelek kültérre tehetők. Nem egy olyan ház van, hol az erkélyen vagy a garázsbejárónál alakítottak ki egyedi falfelületet. Az ilyen burkolattal ugyanis nincs gond: nem árt neki az eső, a hó, de még az UV-sugárzás sem.

 

A gyártó azt javasolja, hogy kültéri használat esetén érdemes átkenni a polisztirol falpaneleket vízbázisú UV-álló kültéri lakkal. A hatás ugyanaz marad, viszont a szépségét tovább megőrzi így a dekoráció.

 

Márványmintás és téglahatású falburkolatok

 

A Stikwall 3D falpanelek között találsz még téglamintázatút is: mondanunk sem kell, ez iránt is rengetegen érdeklődnek! Szintén illik egy ilyen dekoráció ugyanis a rusztikus, a loft, de még a klasszikus stílusú otthonokba is.

 

A márvány az eleganciát képviseli. Ha te világ életedben márványos csempére vágytál, de az ár miatt eddig nem tudtad átalakítani a folyosót vagy a fürdőszobát ilyenre – akkor itt a lehetőség! A fali panelekkel ugyanis fillérekből létrehozhatsz egy teljesen új enteriőrt.

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló