2024. július 13., Jenő

Mindenki ügye

#orbán viktor #nyaralás #szabadság

Orbán Viktor teljesen kimerült, ezért utazott el három hétre

Székely Zoárd 2022.08.30. 08:43

Rekordhosszú szabadságra ment a miniszterelnök.

Az elmúlt hónapok, évek megviselték, kimerítették Orbán Viktort: a koronavírus-járvány, a parlamenti választás, az ukrán–orosz háború, a gazdasági válság rengeteg munkával, teherrel jár/járt – írja a Blikk.

 

A lap megemlítette, hogy ráadásul a miniszterelnök keveset is alszik, beéri napi négy-öt órával, gyakran már hajnalban munkába indul, ennek ellenére még nem volt példa arra, hogy a kormányfő olyan hosszú vakációra induljon, mint tette idén.

A megszokottnál hosszabb nyári szabadságra ment, körülbelül három hetet töltött Horvátországban, az Adriai-tengernél.

Pedig július végén csak annyit lehetett tudni, hogy augusztus legelején szabadságra utazik, mégpedig egy vagy két hétre. Ehelyett kiutazott az Egyesült Államokba a CPAC-kongresszusra, az amerikai jobboldal fórumára, ahol találkozott Donald Trump exelnökkel is, ám attól kezdve szinte csak a horvátoknál készült róla fotó.

Senki nem fizetett azért, hogy Orbán Viktor beszédet mondhasson Texasban - állítják a szervezők

Nem kértek és nem is fogadtak el senkitől pénzt az Amerikai Konzervatív Unió texasi konferenciájának szervezői azért, hogy Orbán Viktor beszédet mondhasson - közölte a CPAC sajtóosztálya az RTL Klub Híradóval. Az esemény honlapján az Alapjogokért Központ neve a Supporting Sponsors név alatt szerepelt, ami elvileg azt jelenti, hogy egy nagyobb adománycsomagot vettek.

Ez valóban húzós év volt a miniszterelnök számára, bárkit megviselt volna. Elfáradt, kimerült, egyszerűen szüksége volt a hosszabb pihenésre

– fogalmazott a lapnak a magyar miniszterelnökhöz közel álló informátor. Az újság forrása hozzátette, „ilyen hosszú arcszőrzettel kevesen láthatták az elmúlt esztendőkben, de egyébként Orbán Viktor azon férfiak körébe tartozik, akik a szabadságuk idején nem minden nap borotválkoznak. Ám ez nyilván megváltozik, hiszen a mostani hét második felében már itthon lesz, újra munkába áll.”

 

A politikus horvátországi nyaralása során járt Brac szigetén, Milna településen, ahonnan augusztus 6-án egy étterem vezetője osztott meg fényképet. Egy nappal később írt róla a sajtó, hogy nem messze Vistől elromlott a kis hajó, amellyel Orbán Viktor járta be a környéket. Korábban Zoran Milanovic horvát államfő társaságában kapták lencsevégre egy vendéglőben, múlt hét pénteken pedig Németh Zsolt, a külügyi bizottság fideszes elnöke tett fel a Facebook-oldalára egy fotót, amelyen már borostásan látható a kormányfő.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló