2022. október 4., Ferenc

Mindenki ügye

#orbán viktor #amerikai egyesült államok

Senki nem fizetett azért, hogy Orbán Viktor beszédet mondhasson Texasban – állítják a szervezők

Székely Zoárd 2022.08.08. 07:13

A dallasi CPAC szervezői szerint az Alapjogokért Központ nem szponzorálta az eseményt.

 

Nem kértek és nem is fogadtak el senkitől pénzt az Amerikai Konzervatív Unió texasi konferenciájának szervezői azért, hogy Orbán Viktor beszédet mondhasson – közölte a CPAC sajtóosztálya az RTL Klub Híradóval.

 

Az esemény honlapján az Alapjogokért Központ neve a Supporting Sponsors név alatt szerepelt, ami elvileg azt jelenti, hogy egy nagyobb adománycsomagot vettek. Az összeg nem volt nyilvános, de a 2022. februári CPAC esetében 35 ezer dolláros adomány után járt a Supporting Sponsor cím.

 

 

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke korábban azt közölte, hogy a magyar állam nem fizetett és nem is kért semmit a részvételért.

 

A dallasi CPAC szervezői szerint az Alapjogokért Központ semmilyen módon nem szponzorálta a CPAC Dallas megrendezését. Azt írták az RTL Híradó kérdésére, hogy nemzetközi partnerként, a CPAC Hungary társrendezőjeként került fel a szponzori listára.

 

 

Címlapfotó: MTI/Benko Vivien Cher

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló