2021. szeptember 27., Adalbert

Mindenki ügye

#koronavírus #vakcina #orbán viktor #védoltás #sinopharm

Beoltották Orbán Viktort a kínai koronavírus-vakcinával (FOTÓK)

2021.02.28. 11:07

A miniszterelnök a Facebookon közölte, hogy túl van az oltáson.

Orbán Viktor már januárban arról beszélt, hogy ő a kínai vakcinát várja, mert ő abban bízik. A Sinpohram vakcinájával a napokban kezdődött meg az oltás, és Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón azt modnta, hogy a miniszterelnök jövő héten kaphatja meg. Aztán ez végül hamarabb történt meg: vasárnap délelőtt a kormányfő a Facebook-oldalán már arról számolt be, hogy túl van rajta.

 

Müller Cecília országos tisztifőorvos szombaton azt nyilatkozta, hogy ő külön javasolta az oltást Orbánnak. Fontosnak nevezte, hogy a kormányfő példát mutasson a lakosságnak, így minél többen éljelenek az oltás felvételének lehetőségével, érkezzenek azok bárhonnan is.

 

A napokban Áder János államfő is megkapta már az oltást, szintén a kínai Sinopharm vakcináját.

 

Frissítés: Orbán Viktor közösségi oldalán időközben közzétettek egy videót is a beoltásától. A felvételen a miniszterelnök arról beszélt, hogy a tisztifőorvos úgy döntött, az Operatív Törzs vezetői most már oltassák be magukat, és ez vele is megtörtént. "Azóta már itt vagyok a Karmelita kolostorban és dolgozom. Láthatják, kutya bajom. Önök se féljenek" – mondta, majd úgy folytatta, hogy a harmadik hullám támad, erősebb lesz, mint az előző kettő volt. "Kérem, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat. Ez jelenti az egyetlen lehetséges védelmet" – fogalmazott.

COVID 2/110. Oltva vagyok // Vaccinated ✅

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. február 28., vasárnap

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló