2024. április 17., Rudolf

Eger ügye

#egerplusz #eger #gárdonyi géza színház #örökbefogadás #állatmenhely

Sikerrel zárult az egri színház által támogatott örökbefogadási kampány

Székely Zoárd 2022.02.12. 21:09

35 kisállat talált gazdára.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány kampányt indított a menhelyen élő állatok örökbefogadásáért, melyhez a Gárdonyi Géza színház is csatlakozott. A társulat régi és jelenlegi tagjai, összesen 34 otthonra váró kisállattal fotózkodtak, a képekből pedig naptár készült. A kezdeményezés sikerességéről a színház közösségi oldalán posztolt.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

A kezdeményezésnek köszönhetően a bemutatott állatok közül négy kutyát és három cicát fogadtak örökbe, de más kisállatok is gazdára találtak.

Egyedülálló élményben volt része társulatunk tagjainak és az egri menhely kutyusainak, cicusainak egyaránt. Gazdikereső állatok tucatjai árasztották el színházunkat, hogy egy-egy kollégánkkal együtt modellt álljanak, és a hideg hónapokra való tekintettel örökbefogadásra, adakozásra buzdítsák nézőinket. Jánosi Ferenc hangulatos fotói nemcsak mosolyt csaltak mindenki arcára, de a képeken szereplő három cicának és négy kutyának új otthont is teremtettek. Szeretnénk megköszönni ezt az aktivitást, a rengeteg megosztást, a színházunkban kihelyezett perselybe került, sőt, a menhely számlájára átutalt pénzadományokat is! Igazgatónknak és kollégáinknak pedig hálásak vagyunk a vártnál is nagyobb lelkesedésért és részvételért, illetve az összehangolt háttérmunkáért! Igazi csapatmunka volt, amit alkalomadtán szívesen megismételnénk!

– mondta Babócsai Réka színművész, a kampány ötletadója.

Városunkban egyedülálló a színház nagyszabású kampánya, melyet követendő példának tartok. Nagyon örültünk az akciónak, mely elérte a legfőbb célját: felhívta a figyelmet a munkánkra, a nálunk élő 224 kisállatra. Sokan megkerestek minket a kampány miatt, vagy örökbefogadási szándékkal, vagy támogatással, vagy önkéntes munka felajánlásával. Mihelyst gazdára talál egy kisállatunk, már várólistán van a következő, így minden segítségre nagyon számítunk. Bízunk abban is, hogy egyre többen vállalnak felelősséget a hozzájuk került állatért, és így talán csökkenhet a száma a menhelyre került kutyáknak, cicáknak

– fogalmazott a kampánnyal kapcsolatban Társy Diána, a menhely vezetője.

 

Az Állatokat Védjük Együtt Alapítványt, és az ott élő állatokat továbbra is lehet támogatni az alábbi számlaszámon, de nemcsak pénzadományt, hanem például kutya- és macskaeledelt is szívesen várnak:

 

Állatokat Védjük Együtt AlapítványSzámlaszám: 11739009-20187369-00000000OTP

 

Bank Nyrt.Adószám: 18576339-1-10

 

Elérhetőségek: 06-20-358-2183 és 06-20-358-0607

 

 

Címlapfotó: Gárdonyi Géza Színház Facebook

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló