2021. szeptember 25., Eufrozina Kende

Eger ügye

#eger #berecz mátyás #városgondozás

Közgyűlés úgysincs, hát beállt füvet vágni az egri önkormányzati képviselő – VIDEÓ

2021.05.30. 11:31

Akad, ahol nem csak esztétikai probléma a nagy fű.

A közelmúltban akadt némi gondja az egri Városgondozásnak a gazosodó közterületekkel. Közlésük szerint azért maradtak le, mert az esős időszakban jobban nőtt a fű, amit ők a csapadékos időjárással nem is tudtak olyan intenzitással vágni.

 

Elkélt tehát a segítség, Berecz Mátyás, az Egységben a Városért Egyesület frakciójának – már ami a balhé és a szakítás után megmaradt belőle – önkormányzati képviselője többedmagával és egy fűkaszával beállt a gazmentesítésbe. 

 

"Egyes helyeken nemcsak esztétikai probléma a növekvő fű, hanem az autósoknak is gondot okoz, mert zavarja a kereszteződések átláthatóságát. A Bem tábornok téren is ez volt a helyzet. A DIL elit, gyorsreagálású, önkéntes csoportja nem volt rest, és saját kezébe vette a probléma megoldását. Lenyírtuk a füvet. Ennyi! Ezzel az akcióval próbálunk példát is mutatni. A közlekedőknek nagy segítséget jelentene, ha a Városgondozás az utak és kereszteződések kritikus pontjain gyakrabban vágná a füvet, illetve munkák ütemezésénél ezek kerülnének az első helyekre" – közölte a helyi politikus.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló