2021. november 28., Stefánia

Vélemény

#Sior #vendéglátás

Hogy minden konyhán dolgozónak szakképesítés kelljen? Ezt a kormány sem gondolta komolyan

2021.10.20. 19:23

 

A járvány miatt a vendéglátás most egyaránt szenved a gazdasági kieséstől és a munkaerőhiánytól, ebben a helyzetben nagy felháborodást keltett a kormány olyan rendelettel, amely szakképesítést követelt a konyhán dolgozóktól. A visszhangot látva aztán gyorsan visszakozott a kabinet, mindenesetre ezzel a rendelettel jó pontokat biztosan nem szereztek. Az október 20-i Szakácsok Világnapja alkalmából eme érdekes húzásukról emlékezünk meg Sior rajzával: 

szakacs

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: pikrepo.com)

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló