2022. július 7., Apollónia

Vélemény

#Sior #velencei-tó #norvég alap

Ennyi pénzből a Velencei-tavat pezsgővel is fel lehetett volna tölteni...

2021.08.04. 19:55

Két hír, egy Sior-rajz.

A Velencei-tó vízszintje olyan alacsony, hogy még a fejlesztéséért felelős kormánybiztos szerint is nagy szükség lenne a pótlására, de most nem tudják az ehhez szükséges 40 milliárd forintot támogatni. Ezen hétfői hír után szerdán kiderült, hogy Magyarország több mint 70 milliárd forintos támogatást bukott el, mivel nem tudtak megegyezni arról, hogy ki ossza szét nálunk a Norvág Alap pénzeit. Ezek az előteremthetetlen és elvesztett milliárdok adják Sior legújabb karikatúrájának apropóját.

velencei

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló