2023. október 3., Helga

Vélemény

#Sior #norvég alap

Ezek a norvégok! Hogy merik?

2021.08.06. 20:06

Miután az Orbán-kormány nem tudott arról Norvégiával, hogy milyen szervezet ossza ki a Norvég Alap civil célokra szánt pénzeit, pontosan úgy reagáltak, ahogyan várhattuk: laza sorosozással. Mit lehet még mondani erre? Sior rajza egy kis történelemleckét ajánl.

norveg

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

Az indexképen Ine Eriksen Søreide külügyminiszter Szijjártó Péterrel (Fotó: Soós Lajos / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló