2021. november 28., Stefánia

Vélemény

#Sior #oroszország #belarusz #menekültkrízis

Most éppen az EU határán szenvednek a nagypolitikai játszmához használt emberek

2021.11.16. 19:19

 

Sior legújabb rajzával ezúttal nem megnevettetni akar minket, mivel a kép apropóját elkeserítő hírek adják. A lengyel-belarusz határon pattanásig feszült a helyzet, miután a belarusz diktátor, Aljakszandr Lukasenka több ezer, többnyire Irakból és Afganisztánból érkező bevándorlót terelt oda, hogy így helyezzen nyomást az Európai Unióra. A lengyelek szerint a több áldozattal is járó menekültkrízist Putyin tervelte ki – amit viszont az orosz elnök tagad.

oroszok

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Az indexfotón bevándorlók, akik Minszk központjában azokra a buszokra várnak, amik a belarusz-lengyel határra szállítják majd őket. Ezrével érkeznek repülővel Irakból és Törökországból is; Fotó: Will Vernon / Twitter)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló