2024. június 23., Zoltán

Vélemény

#Sior #fidesz #európai parlament #európai néppárt

Méghogy kizárás? Mi léptünk ki!

2021.03.05. 15:32

Régóta tartott már a konfliktus az európai mérsékelt jobboldali, kereszténydemokrata pártokat tömörítő Európai Néppárt és a tagjai között szereplő Fidesz között. A Néppárt uniós parlamenti frakciója a napokban úgy módosította a szabályzatát, hogy ha egy frakciótag jogait elveszik (ahogy azt Deutsch Tamás esetében is tették például), automatikusan ki is kell zárni, akár pártja teljes delegációjával együtt. Orbán Viktor viszont már a módosításról való szavazás előtt megüzente, hogy ha a frakció így dönt, akkor kilépnek.

 

A magyar kormánypárt és holdudvara természetesen egyfajta erkölcsi győzelemként igyekszik feltüntetni azt, hogy az esetleges kizártást megelőzően távoztak. Siornak erről egy történelmi példa jutott eszébe.

neppart

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló