2024. július 25., Jakab Kristóf

Vélemény

#Sior #orbán viktor #forint #euró

Na, ki és mi fog ezentúl eszünkbe jutni, ha meghalljuk a 400-as számot?

2022.03.09. 19:26

Sior karikatúrája a forint mélypontja kapcsán.

 

Ahogy nevekhez és kifejezésekhez, úgy a számokhoz is köthet bizonyos képeket az ember. A 300-as szám hallatán a legtöbbeknek valószínűleg a Thermopülai-szorosnál csatázó spártaiak képe ugrik be. Vagy esetleg Navracsics Tibor alakja, hiszen a fideszes politikus egyszer réges-régen azt mondta: a 300 forintos euróárfolyam elérése lélektani határt jelent, és ezért a kormány a felelős. Nos, a napokban az euró árfolyama elérte a 400 forintot – a kormányfőt pedig Navracsics pártja adja (na persze most szerintük az ellenzék tehet a magyar deviza gyengüléséről).

12- 300---400

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló