2024. július 13., Jenő

Mindenki ügye

#fidesz #baloldal #forint #euró #hollik istván

A Fidesz szerint megvan a 400 forintos euró felelőse: a baloldal

Nagy Donát 2022.03.09. 07:15

A Soros-Brüsszel-Gyurcsány-migránsok-LMBTQ-baloldal pakliból ezt húzták elő.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint mivel a magyar családok 90 százaléka földgázzal fűt, ráadásul általában orosz földgázzal, aki a szankciókat ki akarja terjeszteni az energiaszektorra és a gáz elzárásával fenyegetőzik, kárt okoz a magyar gazdaságnak és gyengíti a forintot. Arról, hogy az olcsó gáz hány ukrán életet ér meg, sajnos már nem beszélt a videóban.

 

 

No, de Hollik arról már beszélt, hogy miért lett egyre inkább játékpénz a magyar forint, és érte el a 400-as szintet az euró.

Tádám: a baloldal!

Ne legyen kétségünk afelől, hogy 12 év fideszes teljhatalom (kétharmad) után is lesz, aki issza majd Hollik szavait, miszerint  

a baloldal felelőtlen javaslatai, követelései napok óta gyengítik a forintot és veszélyeztetik a magyar gazdaságot és a magyar vállalkozásokat.

Hollik azt is elárulta, mi segítene a forintnak, hogy újra erőssé váljon:

A baloldal azzal tud a legtöbbet segíteni a forintnak és a magyar gazdaságnak, ha végre abbahagyja az összevissza, felelőtlen beszédet.

Sakk-matt (?).

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló