2021. május 6., Ivett Frida

Vélemény

#Sior #nyitás #teraszok

Most buli van a teraszokon, de mi lesz három hét múlva?

2021.04.25. 18:31

Hamar változhat a helyzet.

Hosszú idő után feloldották a vendéglátóhelyek külső részeire vonatkozó korlátozásokat itthon, így hétvégén nyithattak a teraszok és kerthelyiségek, ennek nyomán pedig szombaton már Eger belvárosa is újra megtelt élettel. Nagy zsúfoltság azért nem volt nálunk, a fővárosban azonban tömegjelenetek is kialakultak a terasznyitás napján. A nagy összeverődés pedig a némileg javuló járványadatok ellenére sem tűnik szerencsésnek – Sior legújabb, ismételten erősre sikerült rajza is erre figyelmeztet:

karszombat

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni. 

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló