2023. szeptember 21., Máté Mirella

Vélemény

#Sior #kína #téli olimpia

Erőteljesen lejtett a hazai pálya a kínai gyorskorcsolyázónak Pekingben

2022.02.10. 19:30

 

A férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres döntőjét a magyar versenyző, Liu Shaolin Sándor nyerte, de nem kaphatta meg az aranyérmet, mert kettős szabálytalanság miatt kizárták. A magyar válogatott edző-menedzsere szerint viszont az egyik kínai versenyzőt külön ráállították a mi sportolónkra, a döntést meg is óvták, de nem lett foganatja a beadványnak. Ezt a hírt kommentálta új rajzával Sior:

olimpiai csali

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Kovács Tamás / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló