2024. június 23., Zoltán

Vélemény

#eger #parkolóház #szavazás #evat

A politikusok hibájából volt zárva a Katona téri parkolóház

Csarnó Ákos 2023.02.24. 15:29

Olvasóink véleménye szerint.

 

Pár nappal ezelőtt szavazásra bocsájtottuk azt a kérdést, hogy olvasóink szerint ki a felelőse annak, hogy a Katona téri parkolóház zárva van. Több válaszlehetőség is rendelkezésre állt és több szavazatot is le lehetett adni, a szavazni kívánók pedig a pár nap alatt is vaskos véleményt fogalmaztak meg, ugyanis szerintük Mirkózki Ádám, Eger polgármestere, Habis László, volt polgármester és Pajtók Gábor jelenlegi egri országgyűlési képviselő és az EVAT Igazgatóságának szerződéskori elnöke tehetnek elsősorban arról, hogy a parkolóház bezárt és nam az EVAT Zrt. vagy az Agria Parkoló Kft.

 

A szavazás megindítása utáni egyik fejlemény viszont az volt, hogy a csütörötöki Közgyűlésre Mirkóczki Ádám polgármester sürgősségi indítványt terjesztett be a testület elé, a parkolóház működtetése témájában. Mivel a testület a javaslatot elfogadta, annak értelmében - bízva a nem elmismásolásban - napokon belül megnyílhat a parkolóház. Ezért a szavazást lezártuk, íme az eredmények:

 

Ki tehet arról, hogy a Katona téri parkolóház nincs nyitva?

 

1. Mirkóczki Ádám    48%

2. Habis László         43%

3. Pajtók Gábor         27%

4. EVAT Zrt.               21%

5. Agria Parkoló Kft.  21%

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló