2023. december 6., Miklós

Eger ügye

#városháza #parkolóház #evat

Újra kinyithat a Katona téri parkolóház!

Csarnó Ákos 2023.02.23. 22:49

A csütörtöki Közgyűlésen sürgősségi napirendi pontként tárgyalta Mirkóczki Ádám polgármester előterjesztését a Katona téri parkolóház újranyitásáról. A képviselőtestület az alábbi határozatot hozta:

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése elrendeli, hogy az Önkormányzat vegye közvetlen üzemeltetésbe és nyissa meg az Eger, Katona téri parkolóházat, ennek érdekében folytasson közvetlen egyeztetéseket az Agria Parkoló Kft-vel a 2010. február 11-én megkötött, majd 2011. március 31. napján módosított az Eger Katona téri Parklóház megvalósítása és üzemeltetése tárgyában kötött Megállapodás és Ingatlan adásvételi szerződés módosításáról.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése felszólítja az EVAT Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zrt-t, hogy az ingatlan átadását az Önkormányzat felé haladéktalanul tegye meg. A Közgyűlés visszavonja továbbá a 379/2022 (IX. 29) Közgyűlési határozatot.

A döntés értelmében hamarosan megnyithat a parkolóház.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló