2022. november 28., Stefánia

Vélemény

#Sior #pedagógussztrájk

A márciusi ifjaknak nem volt hitelük – Avagy egy dolog tanítani a magunkért való kiállásról, és más megtenni

2022.02.01. 19:32

 

Hétfőn a szakszervezetek szerint több mint húszezer tanár sztrájkolt, 8-tól 10 óráig beszüntetve a tanítást. A humántárca szerint a pedagógusok "kevesebb mint ötöde" vett részt az akcióban. Sior aznap már kommentálta egy rajzzal az eseményt, de legújabb rajzát is a sztrájknak szentelte:

sztrajk utan

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Balogh Zoltán / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló