2024. május 28., Emil Csanád

Riasztó

#gyöngyös #fenyegetés #kés #fegyver #sokkoló #gázpisztoly

Nagyon felkészült a gyöngyösi városházán fenyegetőző férfi: sokkolót is vitt a gázpisztoly és kés mellé

Barna Benedek 2021.06.17. 12:03

A gázriasztó fegyverre nem volt engedélye.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, szerdán a déli órákban egy férfi felfegyverkezve ment be a gyöngyösi városházára, ahol azután fenyegetőzni kezdett. A 46 éves, gyermekét egyedül nevelő helyi lakos a polgármesteri hivatal közlése szerint azt kiabálta, hogy megöli a polgármesterrel együtt a teljes városvezetést, valamint végez a Járási Hivatal vezetőjével is.

 

Végül a kiérkező egyenruhások elfogták és bilincsben elvezették a fenyegeztőzőt, akinél egyébként a pisztoly melett egy nagy kést is találtak. Az esetről a Tények is beszámolt. Riportjukban elhangzik, hogy amint a férfi meglátta a rendőröket, letette a fegyvert, amelyet egyébként nem sütött el.

 

 

A rendőrség pénteken arról tájékoztatott, hogy a gyöngyösi férfit őrizetbe vették, kihallgatták és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Emellett lefoglalták a gázriasztó fegyverét is, amelyet engedély nélkül tartott. A police.hu-n megjelent közlemény szerint ráadásul a ruhája zsebéből a kés mellett egy elektromos sokkoló is előkerült.

 

V. Tamás gyöngyösi lakos ellen hivatalos személy elleni erőszak elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság.

 

Frissítés: Dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész csütörtök délután arról tájékoztatta portálunkat, hogy a Gyöngyösi Járási Ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatására, a bíróság várhatóan pénteken fog dönteni az ügyben.

 

(Indexfotó: pikrepo.com – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló