2024. június 17., Laura Alida

Riasztó

#gyöngyös #fenyegetés #fegyver #polgármesteri hivatal

Őrület: fegyverrel fenyegetőzött egy férfi Gyöngyös polgármesteri hivatalában

Barna Benedek 2021.06.16. 14:38

Az egyenruhások elfogták.

Szerdán, a déli órákban hangoskodásra lettek figyelmesek a hivatali dolgozók, egy férfi fegyverrel hadonászott és fenyegetőzött – számolt be közösségi oldalán a Gyöngyös TV.

 

Az esetről szintén hírt adó 3200.hu azt írja, hogy miután a biztonsági őr ki akarta kísérni az őrjöngőt, az fegyvert rántott rá, ekkor hívták a rendőrséget. A jelenlegi információk alapján a férfinál egy gáz-riasztó fegyver volt.

 

A rendőrség néhány perc alatt a helyszínre ért. Több egység vonult a Városházához, majd a golyóálló mellénybe öltözött egyenruhások elfogták és bilincsben elvezették a férfit, akinél egyébként a pisztoly melett egy nagy kést is találtak.

 

Frissítés: A rendőrség tájékoztatása szerint egy 46 éves gyöngyösi férfi fenyegetőzött a hivatalban, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.

 

Frissítés2: Időközben újabb részleteket közöltek az esetről, így kiderült többek között az, hogy a férfi a polgármester és a teljes városvezetés megölésével fenyegetőzött. Bővebben ebben a cikkünkben írunk a történtekről.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló