2024. március 3., Kornélia

Promóció

Reggeli smink 10 perc alatt (X)

X 2024.01.31. 08:08

 

A gyorsan elkészíthető reggeli smink a legtöbb szépség számára a natúr smink opcióval azonosítható. A természetes megjelenés mindig előnyös választás, mivel a nude árnyalatú sminktermékek üde és friss, valamint fiatalos és ragyogó arcbőrt eredményeznek.

 

 

Általában a könnyű és nem bonyolult 10 perces reggeli sminkhez nincs szükség nagy mennyiségű különböző termékre, elegendő néhány praktikus és többfunkciós kozmetikum. A gyors reggeli sminkelési rutinhoz érdemes külön kozmetikai táskát használni, amelyben előzőleg helyet kaptak a legfontosabb termékek. Ezzel a megoldással további értékes idő takarítható meg, mivel nem kell az időt hosszas keresgéléssel tölteni. 

 

A tökéletes natúr smink elkészítéséhez mindig el kell végezni néhány fontos lépést. Ahhoz, hogy a nude smink egész nap hibátlan maradjon és a felvitt sminktermékek ne igényeljenek korrekciót - a sminket mindig megfelelően előkészített bőrre kell felvinni.

 

Miből áll a felkészülés a gyors reggeli sminkre?

 

A tartós és hibátlan reggeli smink elengedhetetlen előfeltétele az alapos tisztítás és a megfelelő hidratálás. A zsíros bőr tulajdonosai jól tudják, mennyire kellemetlen tud lenni, mikor az arcon megjelenik a nem esztétkus fény és a nem kívánt csillogás a nap folyamán. Hogy a 10 perces natúr smink elkészítésekor ne pazaroljuk az időt külön mattító szerekre, ezt a hatást érjük el egy olyan termékkel, amelyet amúgy is használunk a reggeli rutin során.

A reggeli tisztításhoz érdemes többfunkciós terméket használni. Jó választás lehet a Cerave Foaming Cleanser. A tökéletes tisztításhoz, a megfelelő hidratáláshoz és a gyönyörű napi smink elkészítéséhez minden szükséges ápoló kozmetikumot, sminkterméket és kelléket megtalálsz a MAKEUP webáruház kínálatában, ahol a kiváló minőség mindig a legjobb árral és gyors szállítással párosul.

 

Miután túl vagyunk az arctisztításon, jöhet a tonik és a hidratáló krém, valamint a fényvédő. Tipp! A modern kozmetikumok többsége már magába foglalhatja a fényvédő tulajdonságait. 

 

A natúr smink elkészítéséhez nincs feltétlenül szükség nagyon erős fedő tulajdonságú alapozókra. Ahhoz, hogy maximálisan megőrizzük a természetes megjelenést, használhatunk BB krémet. A könnyű textúra, a hidratáló, fényvédő és könnyű fedésű BB krém nagyszerű választás lehet. Szükség esetén alkalmazhatunk korrektort egyes problémás területeteken. 

 

Tipp! Mindig ügyelj a megfelelő árnyalat kiválasztására! A természetes szépség nem kivitelezhető, mikor látható és éles átmenetek és határozott színkülönbségek vannak az arcbőrön, vagy az arcbőr és a nyak között. 

 

Tipp! A hibátlan natúr smink érdekében használj arcpúdert a bőrtípusnak megfelelően! Itt is figyelni kell az árnyalatra, és a helyes alkalmazására is. Például a zsíros bőrre hasznos megoldás a púdert az alapozó vagy BB krém előtt felvinni azokra a területekre, ahol fokozottabb a faggyútermelés. 

 

Ne feledd, a természetes szépség nem az élénk és bonyolult technikájú szemsminkről, és a nagyon extravagáns ajakrúzsról szól. Kisebb akcentusok még beleférhetnek, de arra ügyelj hogy ne legyen egyszerre kifejezőbb a szem és az ajkak sminkje.

 

Folytassuk a natúr smink elkészítését a szemsminkkel. Mindent csak mértékkel, tehát: természetes szemöldök, egy-két réteg szempillaspirál és teszmészetes árnyalatú szemceruza, valamint nude szemhéjfesték. Nincs szükség sem füstös szemekre, sem pedig nagyon élénk nyilakra sem. 

 

Befejezésként vigyünk fel a bőrszínnek megfelelő pirosítót és szájfényt, ajakrúzst vagy ajakbalzsamot. A pirosítóval is csínján kell bánni, a cél a természetes és üde hatású pír. 

 

Természetesen a napi 10 perces natúr smink lépései és az alkalmazott termékek személyre szabhatók. A lényeg, hogy kiemeljük a természetes szépséget és hangsúlyozzuk az előnyöket. 

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló