2022. augusztus 8., László

Promóció

#szponzorált tartalom

Mi az és hogy zajlik az Arkada kezelés?

Szponzorált tartalom [X] 2021.12.23. 21:36

Az Arkada kezelés és az Arkada tc16 szérum használata ma már egyre elterjedtebb a továbbképzésekre járó pedikűrösök körében, így ma már bárki átélheti már a benőtt körmök fájdalommentes gyógyítását. Mi is az az Arkada kezelés és mik a kezelés lépései? Mutatjuk!

Mi az az Arkada kezelés?

 

no_pedikurosnel_kezelesen_excellence

 

Az Arkada kezelés nem más, mint egy olyan technika, mellyel a pedikűrös szakember segíteni tud a körömbenövés és a köröm deformitás kellemetlen problémáin. A kezelés után a körömlemez egészségesen, a megszokott módon fog nőni, így elmúlik az esetleges fájdalom is.

 

Manapság a körömbenövést és egyéb elváltozásokat az orvosok sebészeti beavatkozással oldják meg, amely után a gyógyulási folyamat is sokáig fájdalmat okoz, viszont az Arkada kezelés alkalmazásával mindez kikerülhető, ugyanis már a kezelés után is csökken a fájdalom.

 

Hogyan zajlik az Arkada kezelés?

 

Az Akrada kezelés egy konzultációval kezdődik, ahol a páciens beszámol problémáiról, a pedikűrös szakember megtekinti az érintett területet, majd megbeszélik a kezelés részleteit. Ezután egy tíznapos előkezelésre van szükség, amelyet a páciens otthon végezhet el saját maga az erre a célra kifejlesztett Arkada tc16 szérum segítségével, amelynek alkalmazásáról a későbbiekben írunk. 

 

Miután a páciens otthon előkészítette a körmöt és a körülötte lévő, lágyabb részt, elérkezik a kezelés napja. Az Arkada kezelés során a pedikűrös körmönként halad és minden érintett köröm esetén kivezeti a benőtt részt, hogy az a későbbiekben a helyes irányba nőhessen. Ehhez az Arkada kockát használja, amely teljesen fájdalommentes. A kivezetés után egy úgynevezett Arcada acryl segítségével fixálja a körmöt.

 

Az Arkada kezelés lényegi része után az Arkada tc16 szérum használatát sem szabad abbahagyni, további tíz napig érdemes alkalmazni. Ha vége az otthoni kezelésnek, a pedikűrös ellenőrzi a körmöt, illetve szükség esetén rövidíti azt. Ezt a kontrollt havi szinten érdemes ismételni a kezelés után, egészen addig, míg az Arkada acryl le nem nő.

 

Hogy kell használni az Arkada tc16 szérum?

 

Az Arkada tc16 szérum használata az Arkada kezelés előtt és után is 10 napig ajánlott. A szérum ugyanis előkészíti a körmöt és a köröm környékét a kezelésre, így nem fog törni a köröm, ezáltal a kezelés teljesen fájdalommentes lesz, a kezelés után pedig a felvitt Arcada acryl ívéhez való igazodásban segíti a körmöt.

 

Az Arkada tc16 használata igen egyszerű, ugyanis csupán annyi a páciens dolga, hogy reggel és este is cseppent 1 cseppet az érintett körömre, majd óvatosan eloszlatja és belemaszírozza a szérumot a körömbe és a körülötte lévő bőrbe.

 

Az Arkada kezelés tehát lehetővé teszi, hogy a benőtt körmöt vagy köröm deformitást egy fájdalmas, kellemetlenséggel járó orvosi beavatkozás helyett akár fájdalommentesen kezeljen a pedikűrös specialista. Amennyiben Te is hasonló kellemetlenségekkel küzdesz, fordulj Arkada továbbképzéssel rendelkező pedikűröshöz, aki az Arkada tc16 szérum és egyéb Arkada termékek segítségével egészen biztosan egészséges körmökkel ajándékoz meg!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló