2022. január 19., Sára Marió

Promóció

#szponzorált tartalom

Különleges dohányzóasztalok az új évre

Szponzorált tartalom [X] 2022.01.10. 20:30

A dohányzóasztal jelentőségét hajlamosak az emberek alábecsülni, noha tipikusan egy olyan bútordarabról beszélünk, amely meghatározó eleme lehet a nappalinak. Akár egy kanapé, ez a bútor is képes rá, hogy központi kifejező elemként tegye feledhetetlenné az enteriőr hangulatát. Persze ehhez az is szükséges, hogy túllépjünk a már megszokott formákon és egy igazán különleges bútordarabot helyezzünk a helyiség alapvető fókuszpontjába. Lássuk, hogy milyen egyedi dohányzóasztalokkal találkozhatsz a pi

Keresed azokat a bútorokat, amelyekkel máshol nem, vagy ritkán találkozhatsz? Imádod az átlagtól eltérő, izgalmas formákat, amelyek a legigényesebbeket is leveszik a lábukról? Ha ez így van, akkor kétségtelenül a legjobb helyen jársz, mert olyan dohányzóasztal csodákat fogunk bemutatni Neked, amelyek fenekestül felforgatják a lakberendezés világát. Lássuk, melyek lesznek az igazán trendi és izgalmas bútorok az idei évben. 

 

1. BOAT OVALE DOHÁNYZÓASZTAL 120CM

 

Egy hajó a nappalid közepén, mely teljesen új szintre emeli a belső tér hangulatát. Az biztos, hogy különleges, földöntúli formájával hamar kitűnik az unalmas bútorok közül. A vázat rendkívül erős fém alkotja, ezért biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken keresztül megőrzi majd tökéletes minőségét. A nem mindennapi bútor egyébként egy neves olasz tervező, Pierpaolo Zanchin keze munkáját dícséri, aki több díjat is nyert vele. 

 

ct403-oboato

 

2. FIRA DOHÁNYZÓASZTAL 100CM

 

Evezzünk is tovább a nem mindennapi dohányzóasztalok világában egyenesen a klasszikus stílus felé. A Fira dohányzóasztal azoknak kínál remek lehetőséget az enteriőr új szintre emeléséhez, akik szeretik a tradícionális stílusú bútorok lehengerlően gyönyörű, íves formáit. Az asztalban egy praktikus fiók is helyet kapott, melynek köszönhetően plusz tárolási lehetőségek válnak elérhetővé számunkra. Mégis a bútor kapcsán az egyedi és szemet gyönyörködtető megjelenés az, amely igazán különlegessé és impozánssá teszi azt.

 

firadoh100

 

3. ELA 120 DOHÁNYZÓASZTAL

 

Magasfényű asztallap és matt lábak kombinációjából születik meg ez a modern és egyben lenyűgöző látványt prezentáló dohányzóasztal. Elsősorban a modern enteriőrbe ajánljuk. A tömör fa lábaknak köszönhetően garantáltan a hosszantartó  minőség. Nem kell attól tartanod, hogy nem fogja hosszú éveken keresztül gazdagítani a nappalidat.

 

ela120doh

 

4. TWIN DOHÁNYZÓASZTAL TÖBB SZÍNBEN 80CM

 

A Twin mind az otthonodban, mind pedig az irodában remek alternatívát kínál a modern belső terek megjelenésének gazdagítására. Két asztallap is helyet kapott rajta és ez teszi a bútort igazán különlegessé. Felül magasfényű fehér, alatta pedig fa hatású és a kettő kombinációja alkotja a bútor csodás megjelenésének gerincét. Akár egyedi színben is megrendelhető, amennyiben szeretnéd maximálisan az otthonod megjelenéséhez igazítani a terméket.

 

twindohanyzo

 

5. DABLIN DOHÁNYZÓASZTAL 97CM

 

A különböző színárnyalatok harmónikus ötvözésének köszönhetően ez a dohányzóasztal az egyik legkülönlegesebb bútordarab, melyet elhelyezhetsz az otthonodban. Az biztos, hogy minden szem rá szegeződik, ha vendégeid, barátaid látogatást tesznek nálad. Bútor, mely fenekestül felforgatja az eddig ismert formákat és egy teljesen új megvilágításba helyezi az enteriőrt.

 

dablindohanyzo

 

6. ROCKET FEKETE DOHÁNYZÓASZTAL

 

A Rocket dohányzóasztal elegánsan ötvözi a fekete és arany színek kombinációját, hogy igazán impozáns megjelenést kölcsönözzön a helyiségnek, ahol elhelyezed. A modern és a klasszikus stílusú otthonokban egyaránt remekül elhelyezhető a termék. Egy elegáns chesterfield típusú ülőgarnitúrát ajánlunk mellé, hogy tökéletes összhatást érjünk el.

 

gruparocket

 

7. POLKA SÖTÉTKÉK DOHÁNYZÓASZTAL

 

A polka dohányzóasztal szintén remek kiegészítője a modern enteriőrnek, ugyanakkor a glamour belső terek számára is remek megoldás lehet. A kék és arany kombinációja tökéletes megjelenést kölcsönöz az asztalnak. Négy erős fém láb gondoskodik a stabilitásról és a hosszan tartó minőségről egyaránt. 

 

grupapolkadohasztal

 

8. ALBA TÜKRÖS DOHÁNYZÓASZTAL 120CM

 

A minimalista és a klasszikus stílus iránt érdeklődők szívét fogja rabul ejteni utolsó bemutatott dohányzóasztalunk. Elegáns lábak és gyönyörű üveglap, melyek tökéletes összhangban vannak egymással. Ez teszi az alba asztalt igazán gyönyörűvé. Minőség, dizájn és funkcionalitás tökéletes találkozása ez a nem mindennapi bútordarab, mely garantáltan téged is levesz majd a lábadról.

 

albadoh

 

Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk, ha új dohányzóasztalt keresel és még nem sikerült megtalálni a számodra tökéletes darabot. Nem minden esetben, de olykor az sem probléma, ha egy kicsit eltér a dohányzóasztal az otthonod többi elemétől, így ki tud emelkedni az enteriőrből. Különösen abban az esetben, ha egy ilyen meseszép termékről beszélünk, mint amelyeket itt mutattunk be Neked. 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló