2023. szeptember 28., Vencel

Promóció

#szponzorált tartalom

Így nyomtass címkét nagy mennyiségben, mégis olcsón

Szponzorált tartalom [X] 2022.08.25. 21:11

Vonalkód, vagy termékleírásokra a legtöbb esetben nagy mennyiségben van szükségünk egyszerre. Ilyenkor érthetően olyan megoldást keresünk, ami minél költségkímélőbb, hiszen a sok példányszám esetén már nagyon számít a nyomatási költség is. Cikkünkben bemutatjuk azt a megoldást, amivel jó minőségben, mégis takarékosan tudsz nyomtatni címkéket.

A thermo nyomtatás előnyei

 

Meglepően sok területen lehet szükség különböző címkék előállítására. Termékleírások, vonalkódok, zöldségek és gyümölcsök jelölése, borítékok vagy akár a csomagok felcímkézése során nagy példányszámú nyomtatásra van szükségünk. A thermo címke, olyan öntapadó, vegyi anyaggal kezelt felület, ami a nyomtató hőjének hatására elszíneződik a melegített pontokon. Az elszíneződésből pedig létrejön a kívánt kép, ábra, felirat. Mivel hővel dolgozik, ezért nem szükséges a nyomtatáshoz festék. Ebben rejlik legnagyobb előnye, ezért ez a legköltségtakarékosabb megoldás a címkék előállítása esetén. Nagy sebességgel dolgozik, ezért gyorsan elkészíthető vele a nyomtatás.


Magas minőségű végeredményt kapunk, de mivel hőre érzékeny a papír, ezért kültéri és szélsőséges hőmérséklet melletti használata nem javasolt, ugyanis ilyen esetekben elszíneződik és felismerhetetlenné válhat a címke. A thermo nyomtatásra alkalmas készülék pedig könnyen kezelhető, nem szükséges folyton patront cserélni benne és sokáig hasznunkra lehet.

 

Melyik fajtát válasszam?

 

A thermo címkének több fajtája is lehet, a ragasztó típusa és a címke alapanyaga szerint. A ragasztó típusától függ az élettartama. Az általános ragasztóval ellátott címkék bormál felhasználás mellé, a sima felületeken kiváló ragadást biztosít, beltéri használat mellett. Erős ragasztót nehezen tapadó felületekhez használhatjuk. Például gumi, műanyag és fémen is tökéletesen megmarad. De nedves, hűtőházi közeghez is van már speciális ragasztó, így szinte nincs olyan felület, amihez ne találnánk megfelelő ragasztót.

 

A címke alapanyag szerint pedig két különböző típussal találkozhatunk. A legnagyobb mennyiségben használt Thermo-eco, ami kedvező árával a legtöbb címkézési feladatot tökéletesen ellátja. A másik pedig Thermo-top, ami prémium minőségű és különleges bevonatának köszönhetően minden hőnek, nedvességnek és súrlódásnak tartósan ellenáll. Ez például fagyasztott termékek címkézéséhez kiváló megoldás lehet.


Ha már tudjuk, hogy mihez szeretnénk használni, akkor könnyedén kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő típust, amit garantáltan nem fogunk megbánni.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló