2024. április 20., Tivadar

Promóció

Ezt az 5 perces nappali sminket imádni fogod! (X)

X 2024.02.15. 17:26

 

 

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor úgy érzi, hogy többre van szüksége egy natúr sminknél ahhoz, hogy élénknek és ébernek tűnjön. Persze ilyenkor sem szabad, hogy a sminkecset megszaladjon, hiszen azt a legtöbb munkahelyen nem igazán tolerálják.

 

 

Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkben mutatunk egy olyan nappali sminket, ami a munkahelyen és egy kis frissítéssel a csajos, randis estén egyaránt megállja a helyét. A felsorolt termékeket megtalálod a DOUGLAS sminktermékei között is.

 

A bőr előkészítése

 

A sminkelés legelső lépése minden esetben a bőr alapos előkészítése, ami nem csupán az arc vízzel történő lemosását takarja. Át kell törölni előtte alaposan sminklemosóval is, a szennyeződéseket ugyanis csak így lehet tökéletesen eltávolítani.

 

Ehhez a lépéshez kifejezetten ajánljuk a DOUGLAS arctisztítás kategóriájában is kapható Sensai The Cleanising Oil sminklemosót, amely amellett, hogy hatékonyan eltávolítja a sminket és a különféle szennyeződéseket az arcról, a bőrt egészségesen puhává és selymessé varázsolja.

 

Majd ezután jöhet az arctisztítás, ami szintén kulcsfontosságú, mivel a sminklemosó folyadék általában vékony rétegben ott marad a bőr felszínén. Végül, de nem utolsósorban pedig vidd fel a primert, ami mattítja az arcbőrödet, és biztosítja, hogy a sminked hosszú órákon át a helyén maradjon.

 

Egyenletes alapozás

 

Bármennyire szuper szemsminket is sikerül készítened, ha az arcod foltos vagy természetellenes árnyalatú, akkor az összhatás cseppet sem lesz harmonikus. A nappali smink esetében tökéletesen megfelel a színezett nappali krém vagy a BB-krém használata is. Ezek a sminktermékek ugyanis képesek egyenletes bőrtónust képezni, és kiegyenlíteni a kisebb hibákat.

 

További előnyös tulajdonságuk az, hogy ugyanúgy felvihetők az ujjaiddal, mint a hagyományos alapozó. Bár, ha ránk hallgatsz, akkor ehhez inkább egy nagyobb fejű alapozó ecsetetet használsz. Ezzel az eszközzel ugyanis sokkal könnyebben eldolgozható a festék. Fontos, hogy mindig belülről kifelé haladj, hogy elkerüld a maszkos hatást!

 

Ezt követően pedig a friss és ragyogó tekintet érdekében kenj három pöttynyi korrektort a szem alá, és az ujjbegyeid vagy egy kis kerek ecset segítségével oszlasd el! Majd jöhet a fixáló púder, amelyekkel már meg is van a sminked alapja!

 

A mélyítő satír

 

A fentebb említett lépések elvégzését követően keress egy semleges színű szemhéjpúdert, mondjuk egy nude árnyalatot, és vidd fel a mozgó szemhéjad egész területére!

 

Majd erre kenj rá egy picivel sötétebb árnyalatot a külső szemzugodtól a szemöldököd belső vonaláig, és egy nagy fejű satírozó ecset segítségével dolgozd össze a két színt, hogy szép legyen köztük az átmenet.

 

Végső simítások

 

A folyamat végén már csak annyi teendőd maradt, hogy felviszel egy kevés barackos árnyalatú pirosítót az arcod almácskáira, és valamilyen barnás színnel kiemeled az arccsontodat. Természetesen, hogy ha szeretnél, akkor egy selymes fényű, természetes árnyalatú rúzzsal adhatsz egy kis színt az ajkaidnak is.

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló