2024. április 20., Tivadar

Promóció

#szandál #cipő

Bézs szandál – stílusos és sokoldalú cipő a forró napokra (X)

X 2023.05.10. 08:45

 

A bézs szandál remek választás a nyárra szinte mindenféle ruhához. Mivel egy olyan színről van szó, ami remekül társítható a különféle mintás darabokhoz is, ezért könnyen tudjuk kombinálni az idei trend különféle szettjeivel. Melyekkel mutat a legjobban?

 

 

Bézs szandál maxiruhákkal

 

A maxiruhák mindig rendkívül népszerűnek számítanak a nyárra. Egyrészt egyszerű viselni őket, hiszen csak beléjük bújunk, másrészt jól szellőznek. Ráadásul a hosszú szoknyarész még attól is megvéd minket, hogy csak úgy fellebbentse azt a szél. Egyszerre csinosak és kényelmesek, amelyekhez nagyon jól mutatnak a különféle magassarkú és platformos szandálok is. Egy bézs szandál tökéletes és pezsdítő színfolt lehet bármelyik maxiruhához. Az idei szezonban a színes, virág- és levélmintás ruhák hódítanak igazán, amihez egy bézs árnyalatú szandál megadja azt a pluszt, amitől egészen elegáns hatást kapunk. Ugyanez a helyzet akkor is, ha például egyszínű vagy geometrikus mintájú ruhához választjuk a bézs szandált.

 

Capri nadrág és bézs szandál – legyünk stílusosan elegánsak

 

A capri nadrág mindig jól jön a nyárra. Egyszerre kényelmes és elegáns viselet, ami még az irodai öltözékünkhöz is jól mutat. Bézs szandállal kombinálva pedig igazi nyárias szettet kapunk. Például egy piros capri nadrág, fehér blézerrel és bézs szandállal kiváló választás lehet akár a nyáresti baráti összejövetelekre, de még egy randira is. A bézsnek megvan az a varázsa, hogy nem töri meg olyan élesen a színeket, mint a fekete. Ezért sokkal légiesebb, és könnyedebb lehet általa a szettünk. Mivel nem olyan kényes és „villogó”, mint a fehér, ezért tökéletesen alkalmas a kifejezetten visszafogott megjelenéshez is. A bézsnek ráadásul van egy másik nagyon jó tulajdonsága is. Mivel hirtelen hasonlatos a bőr színéhez, ezért optikailag nyújtja a lábakat. Ezért ha ezt a tulajdonságot is szeretnénk kihasználni, mindenképp válasszunk bézst a fehér helyett.

 

Bézs árnyalatok tengerészkékkel elegyítve

 

A tengerészkék minden évben a nyár egyik slágerszíne. Ez idén sincs másképp. Ha már meguntuk a fehéret, vagy egyszerűen csak egy rendhagyóbb megjelenést szeretnénk, akkor a bézs jó választás. Egy bézs szandál a tengerészkék szettünkkel remek választás a félelegáns alkalmakra is. Persze, nem mindegy, milyen az a bézs. A bézs ugyanis önmagában nem szín, hanem leginkább árnyalat. Több színből létezik bézs változat a homokszíntől kezdve a rózsaszínesekig. Ezek közül például a homokszín és a klasszikus tojáshéj bézs szín az, ami jól mutat egy tengerészkék stílusú szetthez. A kérdés már csak az, hogy vajon hol találunk megfelelő választékot a bézsből? Merthogy egy bézs szandál kapható sokféle helyen, viszont sajnos gyakran nem elég bő választékkal. Viszont a CCC áruházában garantált a bézs szandálok széles kínálata is. Ráadásul a CCC nem csak online létezik. Üzleteiben személyesen is felpróbálhatjuk a legtrendibb darabokat. Időnk pedig lesz gondolkodni rajta, hiszen ha később szeretnénk megvásárolni, akkor egyszerűen csak online megrendeljük a CCC webáruházából.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló