2024. február 24., Szökonap

Promóció

Az állíthatóság igazi ajándék (X)

2023.01.26. 10:04

 

A paraméterezhetőség, mint rendelkezésre álló lehetőség, gyakorlatilag minden egyes bútordarab esetében felbecsülhetetlen érték. Hiszen jobban belegondolva ez az a jellemző, ami a maximális kényelem megtapasztalásáért felelős. Ha a paraméterek testre szabhatóak, akkor a diszkomfortos érzet egy az egyben elkerülhető. Ám akadnak olyan berendezési tárgyak, amelyeknél nem „jó, ha van” alkalom a beállítások módosítására, hanem konkrétan létszükséglet a variálhatóság.

 

 

A bútor, amire majdnem mindenki támaszkodik

 

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az asztalról beszélünk. Jóformán mellékes, hogy irodai környezetről, otthoni dolgozóról vagy hálószobáról van szó, a kényelem, mint elvárás abszolút érthető minden egyes szituációban. Az emelhető asztal pontosan ezért akkora szám. Mert benne van minden, ami az elégedettségre okot adó használathoz kell.

 

A legfőbb előnye nem meglepő módon a paraméterezhetősége. Az a tény, hogy a magassága szabadon, és főleg könnyedén állítható. Utóbbi azért annyira fontos, mert régen is akadtak asztalok, amik elvben magasság szempontjából variálhatósággal rendelkeztek, ám a gyakorlatban a legtöbbször fény derült a cseppet sem kezes valóságra. Arra, hogy igen, megoldható a magasság alakítása, csak éppen nehézkesen, sokszor nem egyedül, hanem kizárólag segítséggel. Ez az a típusú előny, ami legfeljebb papíron mutat jól, de a való életben semmiképpen sem használható.

 

Az állítható magasság egyet jelent a könnyedséggel, a gyorsasággal, és a szó szerinti testre szabással. Amikor nem kétemberes a feladat végrehajtása. Olykor pár milliméter is rengeteget adhat hozzá a jobb testtartáshoz, ami pedig vitathatatlanul az egészségesebb lét egyik kulcsa. Magáról a kényelemről nem is szólva, ami önmagában hatékonyságot, fókuszáltságot fokozó erejű, és ez nem csak a munkahelyen jöhet jól.

 

Egy asztal, ami többek terepévé is válhat?

 

Igen, a paraméterezhető íróasztalok beszerzése munkahelyre azért is jó ötlet, mert így, ha reális a munkatársak váltogatása, vagy a helyszínek cseréje, akkor a magasság mindig aszerint alakítható, ami egyénileg a leginkább megfelelő.

 

A fotó forrása: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló