2022. július 6., Csaba

Promóció

#szponzorált tartalom #magyar államkincstár

Állampapír-nyereményjáték a Kincstárnál [X]

Szponzorált tartalom [X] 2022.03.06. 19:08

Népszerű befektetési lehetőség az állampapír, egyre többen vásárolják. A Kincstárnál jelenleg 530 ezer ember rendelkezik ezzel a befektetésformával. Most lehetőség nyílik arra, hogy állampapír-vásárlással nyereményjátékban vegyen részt!

Heves megyében több mint 15 000-en nyitottak díjmentesen értékpapírszámlát vagy Start-számlát a Kincstárnál, közülük mintegy 800-an az Ügyfélkapun keresztül kényelmesen, online. A megye lakosai több mint 67 milliárd forint értékben tartják megtakarításukat a Kincstárban vezetett számlán, lakossági állampapírokban, melyekből több mint 3,3 milliárd forint található a Start-számlákon.

 

A sok befektetési lehetőség közül a Kincstár kizárólag állampapír-forgalmazással foglalkozik, és számos előnyös feltételt, valamint kényelmi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek:

 

ü  A Kincstárnál díjmentes a számlavezetés

 

ü Pénzügyeit online is intézheti: a Mobilkincstár és Webkincstár kényelmi szolgáltatások segítségével gyorsan, biztonságosan vásárolhat állampapírt, és kezelheti befektetéseit

 

ü  Valamennyi forgalomban lévő állampapírt megvásárolhatja vagy eladhatja a Kincstárban, így a két legmagasabb hozamú lakossági állampapírt is:

 

· a Babakötvényt, amely a gyermekek életkezdéséhez biztosít magas – 8,1% – hozamú és több módon támogatott befektetési lehetőséget;

· a Prémium Magyar Állampapírt, amelyből az 5 éves futamidejű sorozat aktuális kamata 6,6%.

 

Hogyan nyerhet számlanyitással vagy állampapír-vásárlással?

 

Állampapír-vásárlással úgy nyerhet állampapírt, ha 2022. február 1. és március 31. között új értékpapírszámlát vagy Kincstári Start-értékpapírszámlát nyit Ügyfélkapun keresztül a Magyar Államkincstárnál, és legalább 100 ezer forintért vesz állampapírt. Az új befektetők között 25 utalványt sorsolnak ki egyenként 100.000 forint értékben. 

 

A Kincstár jelenlegi ügyfeleinek is megéri, ha most növelik megtakarításaikat. Ez esetben annyi a teendője, hogy a már meglévő értékpapírszámlájára vagy gyermeke Kincstári Start-számlájára elhelyez legalább 100 ezer forintot a nyereményjáték időszaka alatt. Ezzel megnyerheti az 50, egyenként 50.000 forint értékű utalvány egyikét, amelyet a Kincstárnál állampapír vásárlására fordíthat.

 

Hogyan lehet otthonról értékpapírszámlát nyitni?

 

A www.magyarorszag.hu oldalon a PÉNZÜGY menüpont alatt ki kell választani a BEFEKTETÉSEK, MEGTAKARÍTÁSOK, HITELEK kategóriát, ahol megtalálható mind a normál értékpapírszámla, mind a Kincstári Start-értékpapírszámla nyitásához szükséges űrlap. Az ügytípus kiválasztása után nyílik meg az Ügyfélkapu, amelyen keresztül – ha már bejelentkezett magánszemélyként – bármikor bárhonnan nyithat kincstári értékpapírszámlát.

 

Hol lehet személyesen értékpapírszámlát nyitni Heves megyében?

 

Heves Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda 3300 Eger, Eszterházy tér 5.

Telefon:  (+36-36) 520-300

E-mail: api.hev@allamkincstar.gov.hu

Értékesítési pontok:

 

Gyöngyös

Cím: 3200 Gyöngyös, Kossuth Lajos út 8.

Nyitva tartás:

Hétfő-kedd: 8:00-16:00

Szerda: 8:00-18:00

Csütörtök-péntek: Az ügyfélfogadás szünetel

Telefon: (+36-20) 239-0487

 

Hatvan

Cím: 3000 Hatvan, Grassalkovics út 13.

Nyitva tartás:

Hétfő-kedd-szerda: Az ügyfélfogadás szünetel

Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek: 8:00-14:00

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló