2022. május 18., Erik Alexandra

Promóció

A szerencse kijátszható? Itt vannak egy többszörös lottónyertes tanácsai!

Szponzorált tartalom [X] 2022.01.16. 20:49

Hogy van-e biztos mód arra, hogy nyerjünk a lottón, arról bizony megoszlanak a vélemények. De ha van olyan ember, akinek szavaira érdemes odafigyelni, az mindenképp Richard Lustig. Nem másról van ugyanis szó, mint Amerika egy legszerencsésebb emberéről. A floridai férfi a Forbes-nak mesélt arról, milyen sajátos módszereket fejlesztett ki.

Sokan szeretnék befolyásolni a szerencsét. Az emberek mindenféle trükköt, módszert kipróbálnak annak érdekében, hogy például a lottóhúzások esetében sikerrel járjanak. De egyelőre, mindent elsöprő, tökéletes módszer nem látott napvilágot. Valószínűleg azért, mert – ahogy azt a szakemberek tartják – nem igazán lehet szerencsét növelő módszert használni. Vannak persze, akik a régebben kihúzott számom elemzésében hisznek, mások a gépi húzásra esküdnek, és persze vannak olyanok is, akik évekig ugyanazokkal a számokkal játszani. De a véletlenszerűséget, ami a lottóhúzások mögött áll, még senkinek sem sikerült kijátszania.

 

 

Richard Lustig tud valamit?

 

Ezt tudva is azért akadnak olyanok, akik az átlag felett állnak. Olyanok, akik már többször nyertek nagyobb összeget. Ilyen Richard Lustig, Amerika egyik legszerencsésebb embere. A floridai férfi egy olyan szisztémát fejlesztett ki magának, amivel eddig hét alkalommal nyert már jelentősebb összeget a nemzeti lottón. Ez legalább annyira érdekes, mint egy új fogadóiroda ajánlatai, itt megnézheti miről van szó. A Forbes-nak pedig arról mesélt, hogy jutott el a tervezésig, addig, hogy valamilyen szinten matematikai alapon közelítsen a játékhoz.

 

Szóval kezdetben Lustig, ahogy sokan mások, teljesen véletlenszerűen játszott. Csinálta épp ahogy jónak gondolta. Aztán persze egyáltalán nem nyert semmit, hiába álmodozott mesés nyereményekről. Arról, hogy az elképesztő nagyságú, megnyerhető pénzből gondtalanul él, lógatja a lábát a saját szigetén. Járja a világot és élvezi az életet. Nos, amikor nem jöttek az eredmények, úgy döntött a tervezés és a matematika felé veszi az irányt. Hátha egy kicsit tudatosabb tervezéstől majd jönni fognak az eredmények. Ennek köszönhetően pedig egy sikeresebb időszak következett Lustig számára.

 

A gépi sorsolás nem jó, ha lottózni akarunk

 

Most pedig elmondjuk, Amerika legszerencsésebb emberének öt tippjét. Az első és legfontosabb, hogy felejtsük el a gépi sorsolást. Minden alkalommal, amikor a gép által összeállított számokkal játszunk, akkor más-más számkészletet kapunk. Ezért az esély mindig a legrosszabb az adott játékban. Ennyi erővel a véletlenszerűen, általunk kiválasztott számokkal is játszhatunk.

 

Másodjára: a születésnapi számok sem jó választások. Egyszerűen azért, mert ebben az esetben 1-12 és 1-31 között fogunk válogatni. Ez a szisztéma pedig – gondoljunk csak bele – mennyire megköti a kezünket. Egyúttal korlátozza a fantáziánkat. Ráadásul ha szélesebb skálán játszunk, akkor az azt is magával hozza, hogy nagyobb esélyünk van arra, hogy ne osztozzunk másokkal a nyereményen. Egyébként hiába korlátoznak a szülinapi számok, mégis nagyon sokan eme „módszer” követve játszanak.

 

A harmadik tanács, hogy ne változtass a számaidon. Ha úgy érzed, rájöttél azokra a számokra, amik szerinted sikert hoznak majd, akkor érdemes azokat bátran megjátszani. És semmiképp se változtass a számokon. Míg a negyedik az, hogy játssz rendszeresen. „Soha ne hagyj ki egyetlen húzást sem” – mondja Lustig. Ha már elkezdted, játssz! Az utolsó pedig az, hogy figyelj arra, milyen számok nyertek már, és ezeket semmiképp se válaszd. Ugyanis szinte lehetetlen annak az esélye, hogy ezeket még egyszer kihúzzák!

 

Persze, mindenkinek a saját döntése, hogy ezekkel a módszerekkel tud-e azonosulni avagy sem. Annyi bizonyos, hogy akadnak bőven olyan matematikusok, akik szerint Lustig módszerei nem feltétlenül jók. Egy biztos, Amerika legszerencsésebb emberéről van szó..

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló