2024. április 25., Márk

Promóció

A szakítás is gyásszal jár! (X)

X 2024.02.15. 09:39

 

 

Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy csak a halálesetek után jogos érzés a gyász, holott egy-egy szakítás után éppen ugyanolyan legitim gyászolni, mint amikor egy szerettünk eltávozik az élők sorából. Persze a külvilág azért másként reagál, és talán ezért is olyan nehéz úgy igazán megélni az egészet. Ugyanakkor semmiképpen sem szabad megspórolni ezt a folyamatot, mivel ez a későbbi kapcsolataidra is hatással lesz majd.

 

 

Ha éppen aktuális a kérdés, vagy még csak most fogalmazódott meg benned a szakítás gondolata, akkor mindenképpen olvasd el a mai írásunkat!

 

Adj időt magadnak!

 

Talán úgy véled, hogy már túl vagy a szakításon, és csak azért is megmutatod az exednek, hogy igenis jól vagy. Ezért regisztrálsz a CUPYDO Társkereső oldalán, és máris beleveted magad az ismerkedésbe. Chatek röpködnek, szervezed a randikat, smink, ruha, Facebook poszt, hogy megmutasd, te bizony nem unatkozol.

 

Aztán lemennek a randik, több-kevesebb sikerrel. Akad, ahol cuki ugyan a pasi, de nem fogott meg, a másiknál meg egyenesen ciki volt a fickó, és azt kívánod inkább maradtál volna otthon sorozatot nézni. (Ne tévesszen meg, a történet bármelyik nem szempontjából íródhatna.)

 

Hazaérsz, és az amúgy is tátongó üresség valahogy még mélyebbnek, még sötétebbnek érződik. Nagyon távolinak tűnnek azok a napok, amikor még minden rendben volt, amikor közös célok motiváltak, vagy amikor össze-összenevettetek egy-egy közös emlék felidézésén.

 

Igen, ez történik akkor, amikor nem várod meg, hogy feldolgozd magadban a szakítás okozta gyászt. Ahelyett, hogy jobban éreznéd magad, csak még mélyebbre zuhansz - és a hiba ezúttal sajnos a te készülékedben van!

 

Élj meg mindent!

 

Csak arra tudunk bátorítani, hogy élj meg mindent: hagyd, hogy hadd fájjon, engedd meg magadnak a könnyeket, az egész napot ágyban töltős lazulásokat. Nem várható el senkitől, hogy egyik napról a másikra feledkezz meg arról az emberről, akivel egészen addig az életedet élted és tervezted.

 

Bátran add át magad a gyász öt szakaszának: tagadj, mondd, hogy nem is vagy szomorú, aztán legyél dühös az exedre, magatokra. Aztán alkudozz, hogy talán így vagy úgy működhetett volna, hogy utána engedd, hogy a bánat telepedjen rád nehéz súlyával. Ez talán a legfájdalmasabb szakasz, ugyanakkor jó tudni, hogy utána már az elfogadás jön! Vagyis ha végigjárod ezeket a szakaszokat, garantáltan nyugodt szívvel fogsz tudni egy új kapcsolatba belekezdeni.

 

Vond le a tanulságokat!

 

Bár a CUPYDO Társkereső sok szempontból rendkívül jó és biztonságos platform arra, hogy társat keress, ha nem vonod le a sikertelen kapcsolatodból a konzekvenciákat, semmi sem fogja garantálni, hogy utána nem fog veled ugyanaz újra és újra megtörténni.

 

Ha nem szeretnél ilyen csapdába belesétálni, akkor kíméletlenül őszintén ismerd meg önmagad, fogalmazd meg az igényeidet, hogy kit keresel, mit vársz el, és mit tudsz adni cserébe. Ha ezeket pontokba szeded, és időről időre emlékezteted magad, akkor jó eséllyel indulsz azért, hogy a nyáron már ne szingliként menj koncertekre!

 

 (Szonzorált tartalom)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló