2024. április 26., Ervin

Promóció

#szponzorált tartalom

2022 legkedveltebb étkezőszékei

Szponzorált tartalom [X] 2022.01.06. 20:21

Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a tökéletes étkezőszéket, amely elvarázsolja a helyiség hangulatát, bizony sokszor hosszú utat kell megtennünk a különböző webáruházak kínálatában. Ráadásul számos olyan szempontot érdemes figyelembe vennünk, mint a kényelem, design és tartósság, hiszen nem olyan bútorról beszélünk, amelyet csak néhány hónapra vásárol meg az ember. Legújabb cikkünkben bemutatjuk, mely székek lesznek a legnépszerűbbek 2022-ben.

Több mint 10 éve foglalkozunk bútorokkal. Ezidő alatt kipróbáltunk már sok mindent, így büszkén kijelenthetjük, hogy segíthetünk neked megtalálni álmaid étkezőszékét. Lássuk, melyek azok a bútorok, amelyek a legnépszerűbbek az idei évben.

 

Cherry Velvet étkezőszék curry

 

A curry napjainkban kétségtelenül rendkívül népszerű szín. A Cherry bársonyos kényelmével garantáltan az otthonod egyik kedvenc bútora lesz. Abban biztos lehetsz, hogy egy hosszabb családi beszélgetés alkalmával sem válik kényelmetlenné.

 

pbcherryvccu

 

August Velvet étkezőszék

 

Az August azok számára remek megoldás, akik szeretik a barokk stílusú bútorokat. Már az első találkozáskor feltűnik, hogy nem csak egy mutatós, de egy nagyon kényelmes székről van szó. Ajánljuk a klasszikus és a barokk stílusú enteriőrbe.

 

536838

 

Colin B

 

Bársonyos kényelem, elegáns megjelenés. Ráadásul mind a modern, mind a klasszikus stílusú étkezőkben is használható. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb étkezőszék a Colin B. Többféle színben is megrendelhető, hogy tökéletesen passzoljon az otthonod hangulatvilágához.

 

402334

 

Amado étkezőszék

 

Modern és impozáns szánkótalpas étkezőszék, amely kiválóan alkalmas a korszerű étkezők gazdagítására. A PU műbőr csodás eleganciát hoz el a helyiségbe, ráadásul rendkívül kényelmes termék. Mind a minimalista, mind a modern stílusú környezetbe kiváló választás.

 

500_500_vendeglato_sokadik_2

 

Ricardo étkezőszék

 

Stílusos és időtálló szék. Az biztos, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette. Új szintre emelheted a közös családi étkezések alkalmát a segítségével. Bizonyos esetekben a modernen túl a klasszikus, vagy a skandináv enteriőrben is használhatod.

 

485431

 

Emily

 

Az emily a modern enteriőrbe szánt kényelem tökéletes megtestítője. A legjobb, hogy karfás változatban is találkozhatsz vele, ha szeretnéd egy kicsit kombinálni a különböző formájú étkezőszékeket az otthonodban.

 

emily

 

Royal Étkezőszék

 

Legutolsó székünk különlegessége, hogy a modern elegancia és barokk formatervezés ötvözete. Ha szeretnéd igazán különlegessé és egyedivé varázsolni az étkezőt, akkor kifejezetten ajánljuk ezt a széket.

 

b2200000001641

 

Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk, ha új étkezőszék vásárláson gondolkoznál. Ha bármi kérdésed felmerülne, vagy nem találnál olyat, amely megfelel az otthonod enteriőrjének ebből a listából, akkor tekintsd meg a teljes étkezőszék kínálatot is.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló