2022. augusztus 8., László

Promóció

#szponzorált tartalom

10 Étkezőasztal, amelyet imádni fogsz

Szponzorált tartalom 2022.01.06. 20:31

A megfelelő étkezőasztal kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, hiszen nem csak a küllem és a tartósság, de a praktikum is fontos szerepet tölt be a folyamat során. Ráadásul még nem is beszéltünk arról, hogy az asztal hogyan illeszkedik az enteriőrbe és sikerül-e az otthonunkhoz tökéletes passzoló darabot találni. Legújabb cikkünkben bemutatunk 10 étkezőasztalt, amely a legigényesebbeket is garantáltan leveszi a lábáról.

Számodra milyen az álom étkező? Milyen szempontok alapján rendezted be az otthonodat? Fontos, hogy az étkezőasztal helytakarékos legyen, ugyanakkor az is lényeges, hogy pillanatok alatt ki tudd bővíteni, ha jönnek a vendégek? Mindenki számára más és más a perspektíva, de egyben mindenki egyetért. Egy étkezőasztal legyen egyszerre szép, praktikus és őrizze meg hosszú éveken keresztül a tökéletes minőségét, igaz?  Igyekeztünk mindent megtenni azért, hogy mindenki számára bemutassunk néhány izgalmas alternatívát. Lássuk, hogy melyek azok az étkezőasztal csodák, amelyek könnyen az otthonod központi kifejező elemévé válhatnak. 

 

1. Mercy étkezőasztal arany tölgy 120-160cm

 

Kezdjük is a sort egy olyan étkezőasztallal, amely több irányzat számára is remek alternatívát kínál. Elhelyezheted a loft, a modern, de bizonyos esetekben a klasszikus stílusú enteriőrben is. Praktikusságához nem fér kétség, hiszen alapvetően 120cm átmérővel rendelkezik, nem foglal túl sok helyet. Ugyanakkor szükség esetén akár 160cm-ig tudod bővíteni. Mindössze egy határozott mozdulattal könnyedén ki tudod nyitni, amikor megérkeznek a vendégek. Az asztal lába talán az egyik legkülönlegesebb eleme a bútornak, kétség sem fér hozzá, hogy igazán impozáns megjelenést kapott. 

 

1 (1)

 

2. Concord étkezőasztal arany tölgy 140-180cm

 

Soron következő étkezőasztalunk elsősorban a modern stílusú enteriőr számára lehet jó választás. Családosoknak kifejezetten ajánlott, hiszen eleve tekintélyes a mérete, de tovább bővíthető egészen 180cm-ig. Az MDF és üveg tökéletes kombinációja lehengerlő megjelenést kölcsönöz ennek a kivételes bútordarabnak. Sötétszürke asztallapja szintén egy nagyon okosan megfontolt koncepció része, hiszen a különböző szennyeződések sokkal kevésbé látszanak meg rajta, mint például egy magasfényű asztalnál. Többek között ennek köszönhetően is megfelelő a nagyobb családosok számára.

 

2 (1)

 

3. Urbano étkezőasztal arany tölgy 160-220cm

 

Az Urbano asztal azoknak készült, akik bár modern stílusban rendezték be az otthonukat, vonzódnak a természetes anyagok iránt. Az MDF asztallaphoz a porfestett acél váz érkezik kiegészítésként. Biztos lehetsz benne, hogy a stabilitásra és az időtállóságra nem lesz gondod jó ideig. Szintén egy olyan asztalról beszélünk, amely nagyobb az átlagosnál, ráadásul 220cm-ig bővíthető is, ha a szükség netán úgy kívánná. A hagyományos és a szánkótalpas szék is kiválóan passzol hozzá, de a legjobb, ha mindig az asztal vázának színéhez igazítjuk a székvázat.

 

3 (1)

 

4. Alvaro étkezőasztal méztölgy 180-240cm

 

Az Alvaro asztal nem más, mint a loft koronázatlan királya, de használható klasszikus stílusú enteriőrben is. Szintén bővíthető kivitelezés, nem kell attól tartanunk, hogy egy nagyobb család esetében már problémás lesz elegendő helyet felszabadítani körülötte. A méztölgy MDF és a porfestett acél kombinációjának köszönhetően gyönyörű megjelenést kapott. Sötétebb szürke székekkel kombinálva pedig tényleg igazán egyedi hangulatot tudunk kialakítani az étkezőben.

 

4

 

5. Konami étkezőasztal fekete 160cm

 

A konami a glamour stílusú otthonok számára nagyon jó választás. Igazi gyöngyszem, amely könnyen az enteriőr ékkövévé válhat. A fekete, márvány hatású asztallap és a krómozott arany csillogása olyan eszenciát alkot, amely mellett senki se tud elmenni szó nélkül. Ha szereted azokat a bútorokat, amelyek már az első találkozáskor elvarázsolnak, akkor a Konami a számodra tökéletes bútordarab. Ha el szeretnéd érni a tökéletes összhatást, akkor mindenképpen bársony étkezőszékekkel érdemes kombinálni.

 

2010001182368

 

6. Locarno étkezőasztal dió 170cm

 

Soron következő étkezőasztalunk mind a modern, mind pedig a klasszikus stílusú enteriőrbe jó választás lehet. A különleges megjelenésű lábaknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy jelenléte nem marad szó nélkül, ha barátaid, vendégeid az otthonodba tévednek. A dió kétségtelenül az egyik legnépszerűbb szín napjainkban is, de tökéletes kifejezőeleme a klasszikus enteriőrnek.

 

6

 

7. Vegas étkezőasztal fehér 120cm

 

A Vegas nagyon jó választás azoknak, akik helyszűkével küzdenek az étkezőben. Azt senki sem állítja, hogy egy kisebb kerek étkezőasztalnak szükségszerűen el kell vesznie az enteriőrben. A Vegas nagyszerűsége pont ebben rejlik. Kicsi, de ugyanakkor rendkívül mutatós bútordarab, mellyel teljesen új szintre tudod emelni a modern stílusú otthonod hangulatát úgy, hogy közben nem válik túlzsúfolttá. A fehér és arany kombinációja igazán lehengerlő összhatást kelt, ezért bátran ajánljuk azoknak, akik szeretik a letisztult formavilágot, ugyanakkor szeretik ha egy kis plusz kerül be díszítő elemként a képbe.

 

7

 

8. Fangor étkezőasztal szürke 160-220cm

 

A szürke szín mindig divatos marad és mindig jó választás a modern enteriőr gazdagítása során. A Fangor asztalt elsősorban családosok számára ajánljuk, hiszen szintén egy nagyobb bútordarabról beszélünk, amely körül kényelmesen elfér az egész család becsukott állapotban is. Nyitva pedig további férőhelyek állnak rendelkezésre, ha a nagyobb családi összejöveteleket szeretnénk megtartani otthon. A legjobb, ha szánkótalpas székkel egészítjük az egyébként is modern megjelenésű asztalt. 

 

9

 

9. Horacy étkezőasztal fehér 150-190cm

 

A klasszikus stílus horizontján egy igazi gyöngyszem a horacy étkezőasztal. A fehér szín és az elegáns fa lábak olyan gyönyörű kombinációként élnek ebben a kivételes bútorban, hogy gyakorlatilag bárki beleszeret azonnal, aki egy kicsit is érdeklődik a hagyományos stílusú asztalok iránt. Szürke székeket ajánlunk hozzá a tökéletes összhatás elérése érdekében.

 

10

 

10. Optico Üveg Étkezőasztal

 

Cikkünk végére egy igazi különlegességet szerettünk volna elhozni nektek. Ez pedig nem más, mint az Optico üvegasztal. Az biztos, hogy szó nélkül nem lehet csak úgy elmenni mellette. Elsősorban a modern stílusú otthonokba ajánljuk. Az asztalt a lába teszi kivételessé, hiszen nem mindennapi formát tár szemeink elé. Ehhez pedig kapcsolódik egy szintén egyedi megjelenésű márványozott talp is, hogy így tegye tökéletessé a kompozíciót.

 

2343244081

 

Reméljük, hogy sikerült inspirálni cikkünkkel, ha éppen új étkezőasztal beszerzésén gondolkoznál, vagy szeretnél mindig naprakész lenni a lakberendezés világában fellelhető újdonságokkal kapcsolatosan. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló