2023. március 30., Zalán

Mindenki ügye

#általános iskola #orbán viktor #nyitás #teraszok

Orbán bejelentése: Jövő héten nyithatnak a teraszok, a felsősöknek marad a digitális oktatás

2021.04.14. 16:07

3,5 millió beoltottnál jöhet a következő enyhítés.

Orbán Viktor a szerdai kormányülést követően Facebook-videóban tett bejelentést. A miniszterlnök elmondta: az újraindítás követlező lépcsője 3,5 millió beoltottnál következhet, amit jövő hét szerda-csütörtökön remélnek elérni. Ekkor nyithatnak a teraszok. A teraszdíjakat eltörlik.

 

A kormányfő arról is beszélt, hogy április 19-én végül is csak az óvodásoknak és az általános iskolák alsósainak lesz nyitás. A felsősök a középiskolásokhoz hasonlóan egyelőre digitális oktatásban tanulnak tovább május 10-ig (a döntést a középiskolák esetében úgy indokolták, hogy az értettségiig nincs értelme kinyitni, azt nem magyarázta meg Orbán, hogy a felső tagozatosoknak miért nem lesz nyitás).

 

A videó végén a kormányfő még kitért arra is, hogy szerinte "politikai támadások" érik az oltást, és mindenkit arra kért, hogy ne hallgasson az oltásellenes hangokra, fogadja el a felkínált vakcinát.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló