2023. szeptember 28., Vencel

Mindenki ügye

#felvonulás #pride #andrássy út

Novák Előd: A Pride szervezői hálásak lehetnek a sorsnak, hogy kétharmaddal nyert a Fidesz

Aradi Péter/Azonnali.hu 2022.04.25. 18:25

A Mi Hazánk politikusa azt mondja, az, hogy megint lefoglalták előttük az Andrássy utat, igenis komoly siker.

azonnalipp

Ők ugyanis, írja a Mi Hazánk alelnöke, betiltanák a felvonulásukat. Az viszont nem derül ki a posztjából, miért kéne a szervezőknek hálásnak lenniük a Fidesz-kétharmadért, ha egyszer ő maga írja, hogy az ellenzéki összefogás pedig egyenesen támogatja a dolgot. Itt legfeljebb azért lehetnek hálásak a szervezők, hogy nem a Mi Hazánk nyerte meg kétharmaddal a választást.


„A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandarendezvény megszüntetését követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk” – tette hozzá.

 

A poszt apropója egyébként az, hogy Novák büszkén jelentette, hogy

idén is lefoglalták az LMBTQP-felvonulás elől az Andrássy utat és más közterületeket.

A posztból kiderül továbbá, hogy Novákék szombaton 0 óra 0 perckor ott ültek a telefonok előtt, hogy megtegyék a bejelentéseiket. „Az ún. Pride szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért, mert így a felvonulásukat hatóságilag nem tiltják be!” – magyarázza.

novákelőd-fb
Kép forrása: Novák Előd / Facebook

 

„(...) A legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület megszerzése igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából!” – folytatta Novák, akinek több mint 20 éves politikusi pályafutásának legnagyobb akciója mégsem ez, hanem az, amikor 2020 nyarán fogott egy létrát, hogy a budapesti Városházáról leszedjen egy szivárványos zászlót.


Bencsik János, egykori Jobbik parlamenti képviselő egyébként az Azonnalinak adott interjújában arról beszélt, hogy amikor Novákék 2018-ban kiszakadtak a pártból, sokan megkönnyebbüléssel fogadták a dolgot, mert szerinte Novák Elődék puszta szórakozásból egy délután alatt szétrombolták, amit előtte hetekig építettek, hogy szalonképesebbé tegyék a pártot. Mindezt azért, hogy az aktuális havi cigány-zsidó-buzi szellemi Bermuda-háromszögben létező fanatikus híveik erre való igényét kielégítsék.

 

Az Azonnalinak adott interjújában Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke egyébként úgy fogalmazott, hogy az tény, és azt mindenkinek el kell fogadnia, hogy

homoszexualitás mindig volt és van. Neki, személy szerint, mint magyarázta, azzal van baja, amikor politikai propagandát csinálnak belőle, és megpróbálják ezt ráerőltetni a társadalomra.

 

(Ezt a cikket az Azonnali szállította.)

 

 

Indexfotó: Mónus Márton / MTI

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló