2021. május 12., Pongrác

Mindenki ügye

#müller cecília #hadházy ákos #e-mail

Müller Cecília próbálta, de már nem tudta visszahívni a saját magát lebuktató e-mailjét

ugytudjuk.hu 2021.02.11. 13:47

Néhány percen múlt, hogy nem sikerült a dolog.

Csak ma vettem észre egy újabb üzenetet Müller Cecíliától. Eszerint ő vagy egy munkatársa viszonylag gyorsan észrevette, hogy lebuktatta magát a nekem küldött e-maillel. 11 perccel a Nincs erre jobb szövegünk? levél elküldése után megpróbálta visszahívni az elküldött mailt. Ez állítólag a parlamenti levelező rendszerben akkor sikerülhetett volna neki, ha nem nyitom meg azonnal az eredetit. Így azonban elkésett a dologgal és csak egy automata üzenet mutatja meg, hogy próbálkozott megúszni a lebukást

– írta Hadházy Ákos csütörtökön a Facebookon.

 

Facebook

 

A történet előzményeiről mi is beszámoltunk: Hadházy egy 17 milliárd forintos uniós pénzből bonyolított program szerződéseinek adatait szerette volna megtekinteni, ám Müller Cecília arra hivatkozott, hogy a képviselő kérésének teljesítése veszélyeztetné a járványügyi védekezést, ezért 45 napra meghosszabbították a határidőt. A válaszlevél után a képviselő újabb levelet kapott Müller Cecíliától, amit azonban nem neki, hanem a kollégáinak szánt az országos tisztifőorvos.

 

A Hadházy által csütörtökön posztolt fotó azt mutatja, hogy az eltévedt üzenetet 11 perccel később megpróbálták visszahívni. A független képviselő szerint, a parlamenti levelező rendszerben ez csak akkor sikerülhetett volna, ha ő nem nyitja meg azonnal az eredetit. Így pedig valószínűleg soha nem derült volna ki, hogyan is zajlik a hivatalos kérdésekre a válaszadás a kormányzatban.

 

Az ügyről Szél Bernadett is nyilatkozott, aki bejelentette, hogy hivatali visszaélés miatt feljelenti az országos tisztifőorvost.

 

Via ugytudjuk.hu

 

(Indexép: Máthé Zoltán / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló