2021. november 28., Stefánia

Mindenki ügye

Márki-Zay Péter szerint a Fideszben van a legtöbb meleg a pártok közül

2019.11.30. 00:00

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint éppen az a baj, hogy ezt nem vállalhatják fel a kormánypárti politikusok.

 

Márki-Zay Péter a hétvégén Szerencsen járt, hogy az időközi önkormányzati választás ellenzéki jelöltje, Bíró László mellett kampányoljon - írta a hvg.hu. Ekkor szóváltásba keveredett egy Fidesz-szimpatizánssal, mire Márki-Zay azt mondta, hogy “a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs”. Az esetet a 444.hu kamerája is rögzítette.

 

 

Az elhangzottakról az atv.hu is beszámolt, a cikknek pedig azt a címet adták, hogy “Vállalhatatlan kijelentést tett Márki-Zay”. A politikus erre reagál egy Facebook-bejegyzésben, melyet úgy kezd, hogy

 

"Mi a vállalhatatlan? Kimondani a nyilvánvalót, vagy homoszexuális KDNP-sként buzizni és gyűlöletet szítani?”.

 

A politikus azt is írta, hogy ő értéksemleges kijelentést tett, illetve tény és természetes, hogy a legnagyobb hazai párt soraiban vannak legtöbben a homoszexuálisok. “A kormánypárti politikusok erkölcsi színvonalát mi sem jellemzi jobban, mint hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, migráns-betelepítőként migránsokkal riogatnak, és pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen folytatnak gyűlöletkampányokat” – fogalmaz a keddi posztban Márki-Zay Péter.

 

A bejegyzésben egy egyébként semmivel alá nem támasztott történetet is elmesél arról, hogy amikor tavaly Washingtonban járt, egy ismerőse azt mesélte neki, hogy egy általa is ismert sebésznek “az egyik, azóta is HANGOSAN BUZIZÓ KERESZTÉNYDEMOKRATA POLITIKUS hátsó fertályából (...) kellett egy játékszert eltávolítania”.

 

A beszélgetőtárs nevét nem említi Márki-Zay, és azt sem, hogy személyesen meggyőződött-e az ismerős sebésznél a sztori valóságtartalmáról. A hódmezővásárhelyi politikus amúgy úgy vélekedik, hogy a magyarok toleránsak az eltérő szexuális orientációjú emberekkel. Azt is írta, hogy számára elfogadhatatlan, hogy egy másságát titkoló közszereplőt ezzel bárki zsarolhasson. Márki-Zay, közölte, olyan Magyarországot akar, ahol a fideszes politikusok is félelem nélkül felvállalhatják a homoszexualitásukat.

 

Eger szomszédságába is elért a mesekönyv-hiszti, betiltották az óvodákban

Ismét megtalálta a közös hangot a Fidesz és a Mi Hazánk. Bár sehol sem kötelező használni, Mezőkövesd kormánypárti polgármestere még idézni sem enged belőle. Csepel után másodikként Mezőkövesden sem engedik be a Meseország Mindenkié című mesekönyvet az óvodákba - írta a Mezőkövesd Képekben.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló