2024. június 15., Jolán Vid

Mindenki ügye

#koronavírus #járvány #védőoltás #momentum mozgalom #fekete-győr andrás

Az egyik ellenzéki párt 100 ezer forintot adna mindenkinek, aki beoltatja magát

ugytudjuk.hu 2021.01.13. 11:52

Így ösztönöznék az embereket.

"Tízezer magyar hunyt el koronavírusban, és újabb tízezrek halhatnak meg idén, ha nem oltatjuk be magunkat elegen. Lassan egy éve a gazdaság is leállt, a kormánynak pedig nincsen pontos terve arra, hogy mikor indul újra az élet. De van fény az alagút végén: a védőoltás, ami több tízezer magyar életét mentheti meg, és visszaadhatja a szabadságot – ehhez viszont el kell érni a nyájimmunitást" – írta a Momentum szerdán kiadott közleményében.

 

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke videóban ismertette a párt javaslatát, miszerint kapjon 100.000 forintot mindenki, aki beoltatja magát:

 

Log into Facebook

 

Miért lenne ez fontos szerintünk? – kérdi a párt elnöke.

 

– Mert ahhoz, hogy minél több élet megmeneküljön, ösztönözni kell az embereket a védőoltás beadására.

– Mert támogatni kell azokat, akik a szociális válság következtében napról napra kénytelenek élni. 

– Mert fel kell pörgetni a fogyasztást, és újra kell indítani a gazdaságot. Ha nem érkezik valódi segítség, még rengeteg munkahely szűnhet meg a következő időszakban.


"Honnan lenne erre pénz? A kormány többet költ a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ahhoz, hogy mindenki, aki beoltja magát, 100 000 forintot kapjon. De a kínai hitelből épített Budapest-Belgrád vasútvonal is többe kerül, mint amennyibe a teljes javaslat kerülne.

 

Ne a kifogásokat keresse a kormány! Adjon mindenkinek százezer forintot, aki beoltatja magát. Mentsük meg egy csapásra tízezrek életét, segítsünk a nehéz helyzetbe került honfitársainkon, és indítsuk újra a gazdaságot!" – mondta el Fekete-Győr András.

 

Via ugytudjuk.hu

 

(Indexkép: Veres Nándor / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló