2024. május 28., Emil Csanád

Környék ügye

#hadházy ákos #pétervására #eged istván

A pétervásárai polgármester berágott és fenyegeti Hadházyt amiért levideózta a "kastélyt"

Csarnó Ákos 2023.01.30. 09:20

 

Pár napja számoltunk be a pétervásárai polgármester, Eged István kastélynak is megfelelő szálláshelyéről, amire 50 milliós támogatást kapott az Európai Uniótól. Az ügyet Hadházy Ákos parlamenti képviselő tárta fel.

 

Úgy tűnik a polgármester berághatott a parlamenti képviselőre, mert eléggé fenyegető üzenetet küldött a képviselő szerint a személyének. Az üzenetet Hadházy megosztotta a közösségi oldalán.

Pétervására fideszes polgármestere ezt a fenyegető üzenet küldte. Először azt hittem, ez egy vicc, de meglepődve láttam, hogy valóban az ő oldaláról érkezett az üzenet. Én akkor itt nyilvánosan üzenem az arrogáns városvezetőnek:

 

1) Nagyon sok politikusról, - kisstílűtől nehézsúlyú gengszterekig - mondtam már nekik kellemetlen dolgokat, de eddig ő az első, aki nyíltan megfenyeget. Igazság szerint Rogán Antal eszement lejárató kampányai után nem tudom, mit tud még csinálni velem. Megver? Megcsiklandozza a talpam? Titokban sót csempész a teámba?

 

 

 

 

A polgármester az alábbi videóban próbál magyarázatot adni a "vádakra":

 

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló